+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Traderaauktion där ALLA pengar går till fiskevårdsprojektet Ge Fan I Våra Vatten!
Buda på båt för fiskevården!
Fotograf: Privat

Traderaauktion där ALLA pengar går till fiskevårdsprojektet Ge Fan I Våra Vatten!

Traderaauktion där ALLA pengar går till fiskevårdsprojektet Ge Fan I Våra Vatten! Auktionen startar måndag 25 mars på Tradera och avslutas söndag 31 mars. 

Mojoboats skänker tillsammans med Evinrude Sverige, Navico/Lowrance, Respo Trailers, Comstedt/Minn Kota, Marine Floor/Broberg Sweden och Make A Brand en

• Tracker Grizzly 1448
• Evinrude E-tec 25hk DGTE med elstart
• Frontmonterad MinnKota Powerdrive BR 55lbs med Micro i-Pilot
• Lowrance Elite Ti2 9” Ekolod/Plotter med givare
• Cisco Elektronikfäste
• Respo 750 Pioneer trailer
• Marine Floor custom EVA-matta i för och akter med logos.
• 1 år fri försäkring via Atlantica Båtförsäkringar

Paketet har ett nypris av 185.220kr.

Båten kommer finnas i Sportfiskarnas monter under Sportfiskemässan på Elmia i Jönköping. Vinnaren av auktionen annonseras på söndagen klockan 14:00 i montern (och på Tradera såklart)!

Fakta om Tracker Grizzly 1448: Den helsvetsade båten är 4,27 lång och 1,83 bred och väger 200kg. Med sin relativt stora bredd och sin stadiga vikt blir den riktigt, riktigt sidostabil. Akterspegeln är i aluminium helt utan trä. Det snålas inte på aluminium när det kommer till Grizzly. 2,54mm tjock aluminium som minst i det helsvetsade skrovet, vilket är ovanligt rejält i detta segment.

I fören finns ett stort kastdäck, perfekt för spinn och jerkbaitfiske. Nytt på 2019 års modeller är även det låsbara luckan och stuvfacket på kastdäcket. Både kastdäcket och aktertoften har stolsfästen. Ett fullängds, longitudinellt, stringersystem ger absolut vridstyvhet. Den här båten håller. Länge. Och precis som de större båtarna har den Versatracks exklusiva monteringssystem i relingen, där du kan montera ett antal tillbehör, bl.a spö och verktygshållare.
Grizzly har ett Mod V-skrov för mjuk och torr transport - vilket inte är standard på så små och billiga båtar.

Lura dig inte av första anblicken. Det här är en av de tuffaste, mest mångsidiga och lättmanövrerade fiskebåtar som finns. Grizzlys modeller täcks av Trackers Tracker Promise-garanti vilket bl.a innebär äkta livstids skrovgaranti utan åldersavdrag. Vi har marknadens bästa garantier på Trackers aluminiumbåtar.

Ge Fan I Våra Vatten är ett fiskvårdsprojekt som förvaltas av Sportfiskarna där all vinst går direkt till konkreta åtgärder för att gynna livet i Svenska sjöar och vattendrag. Projektet skapades av Svenska rockmusiker från bl.a Millencolin, Backyard Babies, Weeping Willows, The Hellacopters år 2007 och har till dags datum dragit in mer än 2 miljoner kronor oavkortat till fiskevård.

Läs mer här -> Mojoboats

 


Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 122 Nästa SistaLight Rock Fishing - Oslo 2019!

Light Rock Fishing - Oslo 2019!

Salt/ hav Nytt på spännande bloggen Light Rock Fishing. LRF-fiske i Oslo med lätta grejor och små beten...

Inga kommentarer
Lyckat ungdomsprojekt om havsmiljön i Öresund!

Lyckat ungdomsprojekt om havsmiljön i Öresund!

Eko/ Miljö Sportfiskarna har under våren medverkat i aktiviteten Fiske och marint liv i Öresund där ungdomar fått lära sig mer om fiske och marin miljö...

Inga kommentarer
LIVEfiske efter gädda med Martin Wasberg och Manuel Fyrestam!

LIVEfiske efter gädda med Martin Wasberg och Manuel Fyrestam!

Livefiske Ännu ett avsnitt med två riktigt skickliga gäddjägare, Martin Wasberg och Manuel Fyrestam! Tillsammans kommer vi att lägga ett gäddfiskepass antingen pelagiskt eller mer klassiskt sommarfiske, förhållandena får avgöra...

Inga kommentarer
Professor - Ta bort små kraftverk för fiskens skull!

Professor - Ta bort små kraftverk för fiskens skull!

Eko/ Miljö Små vattenkraftverk borde tas bort säger professor! Det gynnar fisken och fisketurismen och påverkar inte elproduktionen märkbart...

Inga kommentarer
Fångstdatabanken i ny kostym!

Fångstdatabanken i ny kostym!

Notiser Nu har webbsidan för Fångstdatabanken utvecklats vidare, fler och lättare sätt att rapportera din fångst för fiskens bästa...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.