+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Deltävling tre av Gunki Perch Tournament 2018 avgjord!
Deltävling tre av Gunki Perch Tournament 2018 avgjord!
Fotograf: privat

Deltävling tre av Gunki Perch Tournament 2018 avgjord!

Den tredje deltävlingen gick av stapeln i lördags i Nora där Sporting från Örebro var värdbutik. Norasjön visade sig redan från början sin bästa sida när startskottet gick av och 24st deltagande lag satte av i jakten på att ta hem segern i tävlingen!

Spännande tävling som under dagen levererade flertalet abborrar runt kilo strecket med en fin 46cm lång randig krigare som dagens längsta. I början fångades en hel del fisk upp som resulterade att flera lag kunde vara med och mäta sig i med varandra under dagen, för att senare mattas av ju längre dagen gick. Länge så var det Team Renzstein som låg i topp under dagen. Men ett sent taktiskt drag från G2 Fishing/Stockholmsfiske under tävlingens sista 30minuter skulle visa sig vara avgörande, där de sprang om och tog hem hela tävlingen! Totallängden för vinnarlaget skulle visa sig hamna på den fina siffran 199cm fördelat på de 5st längsta abborrarna.

Än så länge så bibehåller Team Ismo Zandy/Böjda spön, Scandica/Högvarv totalledningen i touren med 47 poäng. Kommer det att räcka eller lyckas några andra lag utmana dem under den sista deltävlingen?

Den sista deltävlingen och finalen i första upplagan av Gunki Perch Tournament 2018 – Swedish edition, hålls den 29/9 i Skokloster med Stockholmsfiske som värdbutik. Så missa nu inte chansen att vara med och delta där ni och ert team kan bli korade till Sveriges bästa abborreteam!

Robin's abborre: 44 cm och tog en Gigan 50 Gold Perch
Ludwig's abborre: 42 cm, grymt jobbat till er båda och stort tack till alla som deltog!! Läs mer här och följ tävlingen

//Splash International GunkiDela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 114 Nästa SistaSportfiskarna rekordsatsar på Höstlovet!

Sportfiskarna rekordsatsar på Höstlovet!

Notiser Snart väntar höstlovet. Sportfiskarna gör i år en rekordstor satsning med 47 fiskedagar för skollediga barn och ungdomar på 25 olika platser runt om i landet...

Inga kommentarer
Erfaren havsfiskare tar nytt rekord på lerskädda!

Erfaren havsfiskare tar nytt rekord på lerskädda!

Salt/ hav Det trålfria Öresund levererar ännu ett sportfiskerekord: denna gång en lerskädda som med fyra grams marginal slår det gamla rekordet...

Inga kommentarer
Nytt avsnitt av Gäddfemman - Avsnitt åtta på Vättern!

Nytt avsnitt av Gäddfemman - Avsnitt åtta på Vättern!

Press/ reklam Då var det dags för avgörandet i sjön Vättern! Kommer Upplev behålla ledningen eller kommer de andra lagen komma ikapp! Det återstår att se i det åttonde avsnittet av gäddfemman!

Inga kommentarer
Sportfiskemässan går mot rekord - biljetterna släpps 1:a dec!

Sportfiskemässan går mot rekord - biljetterna släpps 1:a dec!

Mässor Sportfiskemässan 2019 går mot rekord. Aldrig har så många utställare bokat upp sig så tidigt och den 1:a december släpps biljetterna...

Inga kommentarer
NyttFiske återuppstår - premiär den 29:e november!

NyttFiske återuppstår - premiär den 29:e november!

Press/ reklam NyttFiske återuppstår! Den populära webshowen med Robert Robbo Jonsson startar den 29 november, inte missa det...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.