+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Första deltävlingen i Gunki Perch Tournament avgjord!
Första deltävlingen i Gunki Perch Tournament avgjord!
Fotograf: Privat

Första deltävlingen i Gunki Perch Tournament avgjord!

Lördagen den 16/6 klockan 08:00 så startade den första deltävlingen i Gunki Perch Tournament 2018 – Swedish edition. Första deltävlingen gick av stapeln i Sjön Roxen i Linköping, där tävlingen arrangerades med Upplev som värdbutik.

Startfältet bestod av 10st tappra lag som var sugna slåss om både fina fiskar och möjligheten att skaffa sig en bra start i GPT2018. 

Konceptet med Gunki Perch Tournament 2018 – Swedish edition, är att den består av 4st deltävlingar på olika platser i Sverige med olika förutsättningar. Lagen kan tillgodoräkna sig sina tre bästa resultat från de fyra tävlingarna, som sedan räknas in i sluttabellen. När alla deltävlingar är klara så kommer GUNKI komma att kora slutsegraren och helt enkelt Sveriges bästa abborrteam. 

Deltävlingen i Linköping bjöd på fina väderförhållanden med halvklart väder och lite vind. Tävlingen rivstartade med några fina fångster inom de första timmarna, med en toppnotering för hela dagen med en abborre på hela 49cm och som vägde in på fantastiska 1640g.

Totalt sett under dagen så levererade Roxen 6st abborrar över ett kilo, fördelat på flera team. 

Under tävlingen så kunde lagen hålla koll på sig själva samt de andra deltagande lagen. Allt detta gick att följa på www.gunkiperchtournament.com där uppdateringarna skedde varje timme. De sista två timmarna fick lagen kämpa i ovisshet om deras sista fångster skulle resultera i högre placering eller inte, då liverapporteringen stängdes för att skapa en extra spänning i tävlingens slutskede. 

Segrare för dagen blev till slut Team J.E.P, som lyckades få en totallängd på hela 200cm fördelat på 5st abborrar. En grym prestation av hela laget och stort Grattis till segern i Gunki Perch Tournament 2018 – Swedish editions första deltävling.

För mer information om resultat och poängställning, gå då in på www.gunkiperchtournament.com

Gunki Perch Tournament 2018 – Swedish editions andra deltävling går av stapeln i Västerås och Gäddeholm den 19/8. Där kommer Sportfiskeboden i Västerås stå som värdbutik.

Missa inte chansen att delta i Sveriges första abborretour! 


 


Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:















Sida: [1] 2 3 4 ... 111 Nästa Sista



Fisken i Sveriges kustområden mår sämre!

Fisken i Sveriges kustområden mår sämre!

Eko/ Miljö Fler varningstecken från Östersjön, mätningar visar att fiskens hälsa blir allt sämre och flera viktiga arter minskar...

Inga kommentarer
Dioxinrening kan ge lönsamma firrar i Östersjön!

Dioxinrening kan ge lönsamma firrar i Östersjön!

Eko/ Miljö Östersjöfisk innehåller så höga halter av dioxin att det borde vara förbjudet att äta, enligt EU. SLU-forskaren Karin Wiberg har kartlagt var det giftiga ämnet kommer ifrån. Nu är frågan hur halterna bäst ska minskas...

Inga kommentarer
Sportfiskarna - 550 meter spöknät upplockat ur Storsjön!

Sportfiskarna - 550 meter spöknät upplockat ur Storsjön!

Eko/ Miljö Mer om beslaget av tjuvfiskenät i Storsjön. Sportfiskarna rapporterar om mängder med ruttnande fisk i nät på totalt flera hundra meter...

Inga kommentarer
Fisken flyr när åar och bäckar torkar ut!

Fisken flyr när åar och bäckar torkar ut!

Eko/ Miljö Torkan och den långvariga värmen gör att fisk i åar och andra vattendrag får svårt att klara sig. Emåns laxar mår riktigt dålig...

Inga kommentarer
Gustav Martinsson vertikalar upp SuperSizegädda!

Gustav Martinsson vertikalar upp SuperSizegädda!

Vertikalfiske Allt fler stora gäddor fångas både riktat och som bonus vid vertikalfiske. Kolla in den här maffiga SuperSizegäddan på prick 120 cm som...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.