+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Kajak VM avgjordes i helgen som gick!
Kajak VM avgjordes i helgen som gick!
Fotograf: Privat

Kajak VM avgjordes i helgen som gick!

I helgen avgjordes den mest prestigefyllda kajaktävlingen i världen, Hobie Fishing World Championship . Hela 48 stycken sportfiskare från 20 nationer tävlade i lilla Åmål i Dalsland.

Tävlingsvattnet var Vänern och svenskarna Felix Frey och Albin Falk som kvalade in via topplaceringarna i EM var favoriter. Svenskarna fiskade stabilt hela helgen och Felix avslutade starkt med fullt papper dag tre.

Abborrarna och väderomslag gjorde fisket utmanande men mycket intressant. Inför sista tävlingsdagen ledde Kanadensaren Rob Baginski och tätt efter Tysken, Salah Eddibe. Söndagen visade sig vara på Europas sida och vinnaren av VM i kajakfiske gick till Team Europa och den fantastiskt duktige Salah Eddibe som samlade ihop 653 cm på tre dagar!

Fantastiskt kul och stort grattis! Felix Frey tog en stark 15:e plats och Albin falk slutade på en 20:e plats. Vi har lärt oss massor och haft fantastiskt roligt säger Felix. Missa inte kvällens Livebait på tackelsnacks Facebook eller på podcaster senare, där kommer Felix och Albin snacka om sin upplevelse och tävlingen! 


Mer info: www.Hobiefishingworlds.com 


Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 116 Nästa SistaFruktad smörbult minskade kraftigt under heta sommaren!

Fruktad smörbult minskade kraftigt under heta sommaren!

Eko/ Miljö När man provfiskade för att kontrollera fiskbeståndet i Stockholms skärgård i höstas visade sig att det fanns väldigt lite smörbult...

Inga kommentarer
Joakim Berglund ismetar upp stabil SuperSizegädda!

Joakim Berglund ismetar upp stabil SuperSizegädda!

Vinter I takt med att isarna nu lägger sig är det allt fler som ger sig ut! Helgen som gick har levererat flera fina fiskar, kolla in den här!

Inga kommentarer
Hos Mojoboats nyinvigning – bildspecial!

Hos Mojoboats nyinvigning – bildspecial!

Notiser Europas bredaste utbud av sportfiskebåtar hos Mojoboats! Kolla in bildspecial från invigningen...

Inga kommentarer
Åtgärder för fisk i Varbosån måste göras om...

Åtgärder för fisk i Varbosån måste göras om...

Eko/ Miljö I höstas lade organisationen Sportfiskarna ut stenar och grus i Varbosån, för att gynna havsöringen som på hösten fortplantar sig i ån. Men efter att markägare reagerat måste åtgärderna nu göras om...

Inga kommentarer
Rekordfå fiskar räknade i Mörrumsån!

Rekordfå fiskar räknade i Mörrumsån!

Eko/ Miljö Tråkiga rapporterna från våra laxvatten fortsätter, skrämmande få laxar och havsöringar simmade upp i Mörrumsån i år...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.