+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Kajak VM avgjordes i helgen som gick!
Kajak VM avgjordes i helgen som gick!
Fotograf: Privat

Kajak VM avgjordes i helgen som gick!

I helgen avgjordes den mest prestigefyllda kajaktävlingen i världen, Hobie Fishing World Championship . Hela 48 stycken sportfiskare från 20 nationer tävlade i lilla Åmål i Dalsland.

Tävlingsvattnet var Vänern och svenskarna Felix Frey och Albin Falk som kvalade in via topplaceringarna i EM var favoriter. Svenskarna fiskade stabilt hela helgen och Felix avslutade starkt med fullt papper dag tre.

Abborrarna och väderomslag gjorde fisket utmanande men mycket intressant. Inför sista tävlingsdagen ledde Kanadensaren Rob Baginski och tätt efter Tysken, Salah Eddibe. Söndagen visade sig vara på Europas sida och vinnaren av VM i kajakfiske gick till Team Europa och den fantastiskt duktige Salah Eddibe som samlade ihop 653 cm på tre dagar!

Fantastiskt kul och stort grattis! Felix Frey tog en stark 15:e plats och Albin falk slutade på en 20:e plats. Vi har lärt oss massor och haft fantastiskt roligt säger Felix. Missa inte kvällens Livebait på tackelsnacks Facebook eller på podcaster senare, där kommer Felix och Albin snacka om sin upplevelse och tävlingen! 


Mer info: www.Hobiefishingworlds.com 


Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 114 Nästa SistaMonsterabborren högg dubbelt!

Monsterabborren högg dubbelt!

Spinn Den här riktigt låååånga abborren högg först Kaj Sjöbergs bete, sedan på kompisens, sedan på Kajs igen! Att den var stor såg dom direkt, så håven kom fram, men inte att den skulle vara...

Inga kommentarer
Sportfiskarna rekordsatsar på Höstlovet!

Sportfiskarna rekordsatsar på Höstlovet!

Notiser Snart väntar höstlovet. Sportfiskarna gör i år en rekordstor satsning med 47 fiskedagar för skollediga barn och ungdomar på 25 olika platser runt om i landet...

Inga kommentarer
Nytt avsnitt av Gäddfemman - Avsnitt åtta på Vättern!

Nytt avsnitt av Gäddfemman - Avsnitt åtta på Vättern!

Press/ reklam Då var det dags för avgörandet i sjön Vättern! Kommer Upplev behålla ledningen eller kommer de andra lagen komma ikapp! Det återstår att se i det åttonde avsnittet av gäddfemman!

Inga kommentarer
Sportfiskemässan går mot rekord - biljetterna släpps 1:a dec!

Sportfiskemässan går mot rekord - biljetterna släpps 1:a dec!

Mässor Sportfiskemässan 2019 går mot rekord. Aldrig har så många utställare bokat upp sig så tidigt och den 1:a december släpps biljetterna...

Inga kommentarer
NyttFiske återuppstår - premiär den 29:e november!

NyttFiske återuppstår - premiär den 29:e november!

Press/ reklam NyttFiske återuppstår! Den populära webshowen med Robert Robbo Jonsson startar den 29 november, inte missa det...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.