Dagen började med relativt segt fiske på en plats där det är sandbotten men det  brukar leverera bra, men med ett par abborrar i båten så är det  Andreas tur & han drar den sedvanliga gäddan som alltid ska upp när det fiskas abborre 🤣. Jag får en lite bättre abborre som vi mätte till 39 cm. Återsätter den och fiskar kvar en stund, vi går ut på djupare vatten och fångar direkt fisk. Fisket dog av och vi bestämde oss för att byta plats.

 

Efter ett par minuters båtfärd så är vi på en helt ny plats med andra förutsättningar. Bottnen är stenig och det brantar ut väldigt och blir snabbt djupt! Jag krokar i en riktigt stor fisk som jag fightar och när det är dags för håvningen så ser vi att det är  min fisk och 2 st till minst lika stora bakom som följt med! Alla 3 var över 45 cm garanterat!

Tillbaka till fisken jag drillat och ska bara dra in i håven.. den lossnar och alla 3 simmar ner. Jag blir mållös men släpper ner mitt dropshot tackel och efter bara några sekunder hade jag krokat i en fin fisk IGEN! Nu lyckades vi landa fisken som var 47 cm vilket var årsbästa för mig🎣🎣 /Casper