Flöden:
Inlägg
Kommentarer

Det här året har jag deltagit i Pike Open tävlingarna i Västervik, både vår och höst.

Det är en av höjdpunkterna och det är så fantastiskt kul att träffa alla deltagare som man lärt känna under åren. Som vanligt har jag tävlat för Fisheco och jag tycker det är galet kul att Fisheco har ett eller ett par tävlingsteam.

MEN det höll på att gå åt skogen när hösttävlingen började närma sig. JanO kunde inte vara med den tävlingshelgen och jag stod ensam kvar i teamet. Att ragga nya teammedlemmar var inte helt lätt och dessutom hitta en lämplig båt gjorde att jag höll på att missa tävlingen helt och hållet. En räddande ängel, som dessutom äger en båt lämplig för skärgårdsmiljö, erbjöd sig att gå över från sitt egna team och köra med mig i team Fisheco. Tusen tack Jens ”Jenzza.Lures” Norblad för att du hittade bästa lösningen och joinade mig och såg till att Team FishEco kunde delta i höstens tävling.

 

 

Hur det gick i tävlingarna och hur jag upplever tävlingsdagarna kan ni se i min senaste vlog. Som jag nämnt tidigare, jag åker inte till Västervik för att uppleva ett magiskt bra fiske utan för att det är en social tillställning i allra högsta grad ;)

 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: