Flöden:
Inlägg
Kommentarer

Jag har helt råkat snöa in på detta med vlog, något jag absolut inte känner mig hemma med och långt ifrån behärskar, men någonstans måste man ju börja.

 

Ni som följt min blogg en längre tid tillbaka, vet om att jag lagt ner själ och hjärta för att förmedla känslor i mina bilder och på något sätt velat stimulera mina läsares sinnen. Men med rörliga bilder borde det ju vara mycket enklare, eller?

Som vanligt är jag oerhört kräsen, senaste vlogen tog mig minst fyra dagar att fixa. När jag väl fått det som jag ville och jag tittar igenom klippet så hackar ljudet, bara till att försöka lösa det men det gick inte så jag raderade allt och startade om. Då funkade inte klippen jag ville ha in osv.. Ja, jag har minst sagt slitit mitt hår och nu får det bli som det blir.

Nåja, mitt senaste äventyr utspelades på Kalkatraz eller vad vi normalt säger, Gotland. Havsöringfiske i nästan en vecka och som vanligt känner jag mig som världens sämsta flugfiskare, när det gäller denna fiskart, det finns inget som är så förnedrande som att stå och dänga flugspöt timme ut och timme in, dag ut och dag in, byta flugor tills hela asken (läs askarna) har gåtts igenom och inte få den minsta dragning i linan. Om de finns där, jooodåå.. De hoppar glatt likt delfiner över ytan, bara för att visa att här är vi och vi tänker minsann inte komma i närheten av kastavståndet, bara så du vet.

Nja.. Vill ni veta hur min vecka var så får ni mer ironi, galenskap och kanske få se skymten av en firre eller två om ni tittar in min vlog men kom inte och säg att jag inte varnat er innan! Ljudet är som det är, svajigt minst sagt,  videoklippen likaså och tyvärr förekommer det en och annan svordom..

 

PS Jag har en kanal på youtube om ni vill se tidigare vlogar bara klicka på —> Sussi Stridh Sporfishing <—

 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: