Flöden:
Inlägg
Kommentarer

Klart att vi vinner! Om vi inte gör det så kommer vi tvåa, och om vi inte kommer tvåa, så kommer vi trea.. MEN vi kommer i alla fall inte sist!

Ja det var så vår skeppare Jan O resonerade innan tävlingsstarten i fredags.

JanO vår proffsiga skeppare

Sussi och Frank taggade till tusen

Sussi med godkänd tävlingsgädda

Jag och Frank var superglada över att fått bilda ett team med allas vår JanO från FishEco och planen var att bilda ett team med erfarenhet både vad gäller lokalkännedom, spinn och fluga och precis så vart det.
Jag dunkade på med mina flugor och testade även ”dobb Daddy” men fick större gädda på flugfiske denna gång.

Mitt eviga dängande resulterade i teamets längsta godkända gädda och vi skramlade ihop var sin gädda som kvalade in till tävlingen, resten höll tyvärr inte måttet.

Vi kom på 39:e plats av 100 team och det är vi absolut nöjda med och därmed har vi säkrat en plats till höstens tävling.

Team Antispinn, mitt gamla team

Jag vet att detta blogginlägg är något kortfattat och inte speciellt informativt men det ska sparas på text och bilder till en kommande artikel i +magazinefisheco
Tack ALLA som befann sig på Lysingsbadet och tävlingsledningen som gjorde ett strålande jobb. Ni gjorde helgen till en mycket trivsam sådan.

Vill också passa på att gratulera Team Antispinn, som bara blev två i båten pga komplikationer för den tredje teammedlemmen Marcus.  Sagge och Rickard, krigade till er en välförtjänt femte plats och jag har liiite ont i hjärtat att jag inte kunde hoppa in i er båt med så kort varsel. Men ni är och förblir mina hjältar <3
Jag körde lite livesändningar via min facebooksida sök på ”Sussi Stridh Fiske&Fotografi” där finns videoklippen kvar för er att titta på om ni vill få en liten uppfattning om hur vi hade det under helgens bravader ;)

2 svar till “Pike Open Västervik våren 2016”

  1. Jonny Öggesjö skriver:

    Man får gratulera till en bra prestation! Det var ju minst sagt trögfiskat :-P

    Jonny

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: