Flöden:
Inlägg
Kommentarer

Polletten börjar nu sakteligen trilla ner. Det har som sagt varit ett par omtumlande dagar i mitt liv just nu.

Telefonen har gått varm, samtal, sms, mail, meddelande, ivriga journalister och alla underbara grattishälsningar både här och där.

Tusen tack alla ni underbara människor/vänner och släktingar där ute. Jag har nog inte hunnit med att tacka alla var och en så jag tar er alla i en bunt nu och ger tillbaka en stor kram! <3

Igår fick jag ringa runt lite bland annat till Sameo för att tala om mitt beslut om framtiden och även till Leechgänget. Det var väldigt känslomässigt jobbigt att tacka speciellt Alexander Lexén för vårt samarbete ihop sedan ett par år tillbaka och senare under eftermiddagen ringde Markus Makkan Maliszewski upp mig för att diskutera lite mer. Det både gjorde ont i hjärtat och värmde hjärtat att prata med dessa grabbar.

Men livet går vidare…

Idag blev det en tripp till Habo för att besöka Fly-Dressing och träffa gänget där.

 

Daniel Skägget Bergman

( ja här sitter Daniel och pustar ut efter tävlingen.. Han var inte ensam om att vara helt slut vill jag lova Blinkar )

 

Daniel “Skägget” Bergman gick igenom lite prylar som jag ska ha framöver och jag fick med mig en Visionbibel hem. Ja, jag har en hel del att sätta mig in i och lära mig namnen på produkterna och även dess funktion.

 

Vision

 

Jag fick med mig en bonuspappa hem så länge, tills min riktiga pappa kommer… Såren på mina fingrar efter gäddgaddarna börjar läka så smått men jag hade tänkt ge mig ut och fiska lite mellan arbetspassen nu i påsk, så bonuspappan för duga så länge Blinkar

 

Via Andreas Dybedahl, som bemannade kontrollbåten på Lord of the rings i söndags, lyckades filma och göra ett trevligt litet filmklipp av mig.

Här drillar jag min PBgädda och det syns till och med hur jag blir bogserad i motvinden av den urstarka fisken. Man har ju absolut inget att säga till om där man sitter i flytringen, det är helt enkelt bara till att åka med!!

 

http://youtu.be/ebld4fiTRgg

 

och stackars Ove som så tappert kom till min undsättning trotts skräcken för stor fisk!!!

 

Ja det var ju så häftigt!!!

 

 

Jag bara måste, så här i slutet av detta inlägg, tacka underbara FishEcos egna JanO!!

 

JanO och Sussi

 

Du är verkligen en klippa JanO som stöttar mig i både med och motgångar, alltid glad och gör alltid ditt bästa för att allt ska bli så bra som möjligt! Nu ser jag fram emot att läsa dina rader om hur du upplevde söndagens bravader..

 

Jag vill också avsluta detta inlägg med att hänvisa er till Ulf Hagströms blogginlägg, där han beskriver sin dag i flytringen, fångandes ett efterlängtat PB! Stort grattis från mig Uffe!!

Ulfs inlägg kan ni läsa –> HÄR <–

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: