Flöden:
Inlägg
Kommentarer

Mot rasism!

Ja, jag är väl knappast ensam om att sett, hört och läst om Brandmännens uppror i Malmö?!

http://www.expressen.se/kvallsposten/brandmannen-avrader-akesson-till-skanevisit/

 

 

Det är helt otroligt vilken anslutning det har blivit och sedan jag läste vad som skrivits i ett öppet brev till ledaren i SD så kände jag att även jag vill visa mitt stöd MOT RASISM!

För det förekommer tyvärr överallt, till och med inom sportfisket!

Jag vill inte på något sätt hänga ut den eller de som utgör sig som rasister inom vår hobby, men det jag valt att göra är att valt att inte se deras inlägg via nyhetsflödet på facebook. Visst man kan självklart blockera vänner men jag vill ändå någonstans i mitt hjärta, tro att dessa uttrycker sig illa på grund av oförstånd eller oerfarenhet.

 

Med det sagt och med min bild skickad till “Brandmän mot rasism”s facebookgrupp https://www.facebook.com/brandmanmotrasism

 

Så hoppas jag kunna göra en liten skillnad..

 

SussisSymfoni mot rasism

 

Jag har under min uppväxt fått höra den ena skräckhistorien efter den andra om vad som pågick under 2:a världskriget och rasfientligheten som då rådde och jag vill inte under min livstid få uppleva något som ens är i närheten utav det. Min mormor upplevde detta och hennes berättelser är fruktansvärda att höra på… Så ja, detta med rasism är en öm punkt även i mig!

2 svar till “Mot rasism!”

  1. Daniel skriver:

    Håller med om att det är viktigt att markera mot rasism! Bra Sussi!!

  2. Hasse skriver:

    Bra Sussi! Håller med dig helt och fullt!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: