Flöden:
Inlägg
Kommentarer

Slutklämmen

Det har tagit sin lilla tid att dela med mig av det som hände på mässan.

Självklart är det omöjligt att få med allt men här kommer lite blandade bilder.

 

Fiskemorsans-tovade-gädda

 

Underbara Jeanette “fiskemorsan” Linnarud tyckte att jag skulle ha en tovad gädda och det tyckte jag med. Den får numera dekorera bilen genom att hänga och dingla under backspegeln.

 

Jonas-Lindelöfs-lyckoamulett

 

Jonas Lindelöfs lyckoamulett hängde och dinglade runt min hals under mässan och det är väldigt många av er som också vill ha en sådan här. Jag ska hälsa från Jonas att han just nu har fullt upp att tillverka dessa då första vågen av beställningar kommit in efter att Felix bloggat om amuletten så ni får hålla er till tåls tills Jonas hittar tid igen.

 

JanO_

 

Tävlingen Sveriges bästa sportfiskeblogg 2013 presenterade de tre som gick vidare av finalisterna. Nej, min blogg höll inte måttet enligt juryn..

 

juryn

 

.. som bestod av Johan Broman, Jörgen Larsson och Pär Lindberg.

 

Mattias, Therese och Klas

 

Det var allt lite nervöst bland finalisterna att stå där och vänta på resultatet. Här ser vi Mattias J Fors, Therese “Flicksländan” Lundin och Klas “the pike father” Skoglund.

 

Men den som kom trea var glada Klas “the pike father” Skoglund

 

Glad tre 

 

Två kom skvalp och den som vann hela tävlingen var Nicka. Stort grattis till er alla och fortsätt förgyll oss andra med era underbara bloggar!!

 

Fjällorna

 

Under mässan så passade vi på att ha årsmöte med Fjällorna. Kanon att lägga årsmötet i samband med sportfiskemässan då vi är många medlemmar från hela landet som är på plats.

 

Fjällornas-årsmöte 

 

Det blev inte några större ändringar i styrelsen. Själv har jag avsagt mig att vara en aktiv medlem i år då jag har för mycket annat som ska skötas på hemmaplan. Så Fjällornas lokalavdelning Småland verkar gå i graven för ett tag då ingen annan är intresserad av att axla jobbet.

 

Robbo-och-Anton

 

Det finns mycket kärlek och värme bland oss sportfiskare. Robbo och Anton tycker verkligen om varandra.

 

Daniel-och-Calle

 

Även Daniel och Calle tycker om att mysa lite i vårvärmen..

 

Jag fick äntligen träffa Solle!

 

Sussi och Solle

 

och jag hoppas att vi träffas fler gånger framöver då Solle har så mycket erfarenhet inom fiskebranschen som jag gärna skulle vilja höra mer av och självklart skulle det vara supertrevligt att få fiska ihop.

 

på återseende

 

För min del var mässan en superhelg!

Jag lärde känna en hel del nya människor och fick även träffa många av mina underbara fiskevänner från land och rike runt!

Nästa år blir det Elmia som huserar sportfiskemässan och jag håller tummarna för att vara med även då.

Tusen tack alla besökare, utställare, mässansvariga och framförallt mina bloggkamrater på bloggargatan, i menyn till höger under rubriken Bloggargatans bloggar, finns länkar till dom som satt på denna härliga gata.

 

Klas Skoglund i Anders Keysers hatt

( Klas provar Anders Keysers berömda fiskehatt )

Hatten av till er alla!

 

Klas Skoglund skriver i min gästbok

 

och tack till alla fina meningar som skrevs i min gästbok!! Ler <3

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: