Flöden:
Inlägg
Kommentarer

För ett tag sedan gjorde jag ett blogginlägg där jag sökte efter flugbindare som ville ställa upp och göra en specialfluga för gädda.

Blogginlägget finns att läsa –> HÄR <–

Nio stycken nappade och mailade mig.

Här kommer första flugan som damp ner i min vackra brevlåda för några dagar sedan.

 

Jonathan-Bergs-gäddfluga

 

Denna kreations skapare är ingen mindre än Jonathan Berg.

 

Jonathan har jag inte träffat ännu men jag har hört ryktes vägar att detta är en äventyrslysten kille som binder helt outstanding vackra och kreativa flugor.

 

Magazinet

 

Jonathan var en av killarna som var i Amazonas och fiskade, mer om det kan ni läsa i +MagazineFishEco genom att klicka på bilden ovan.

 

En kort presentation från Jonathan him self:

Mitt namn är Jonathan berg och bundit flugor sen jag var 11 binder allt från virkade dagsländor till stora gäddflugor det roliga med flugbindning är att man kan själv välja hur sina skapelse ytligt/djup och färg combos. På senaste tid har jag börjat binda mycket med foammaterial ,väldigt roligt material att jobba med.
Om jag tar beställningar..  njae inte direkt binder mest för rolighetens skull och till polare , men om nån har nån önske färg/combo varför inte bara maila
info@fishingstore.se ( http://fishingstore.se/) för önskad skapelse

Vad denna kille helst fiskar hemma i Sverige är gädda på fluga ( ja underligt vore det annars med tanke på vilka vackra och spännande gäddflugor han själv binder)

Tusen tack Jonathan för att du bundit och skickat mig denna gäddfluga, det ska bli superspännande att testa den när isen släppt och i nuläget vill jag inte avslöja vilket material du använt dig av, eller vilka finurligheter flugan besitter.

Hoppas jag hinner träffa dig och utvärdera din fluga innan du drar till Sudan i juni och provar flugfisket där!!!!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: