Flöden:
Inlägg
Kommentarer

Efter mycket möda och besvär är jag just nu i underbara Strömhult! Det var på vippen att jag inte kunde åka alls pga hälsan. Men med ganska mycket tjatande på läkaren så gav han med sig och tillät mig ta lite smärtstillande tabletter. Det gjorde susen så pass att jag kunde bila ner de 14 milen hit och orka med lite fiske.

20130530-075214.jpg

Redan efter andra utlägget av en orange förtyngd kaninzonker så högg en liten regnbåge, den fick dock gå tillbaka. Strax därefter högg en lite större båge. Som vanligt håller katten Sheldon oss sällskap och han fick bli kvällens ”kattch”

Jag provade med torrfluga E-12 vilket fick öringar att stiga, de är dock totalfredade här så de ska helst krokas av i vattnet. Ja, jag kör uteslutande med hullinglösa flugor numera.

20130530-075732.jpg

Det här är livet!! Underbart att bara vara här med mysiga Fjällor, tusen tack Anscha Nöörgard för hjälpen med bilderna.

I skrivande stund har jag tagit lite sovmorgon, ätit frukost och sitter nu och lyssnar på ljudet av strömmande vatten, vakande fisk, kvittrande fåglar, tuppen som gal och Fjällor som drillar…

2 svar till “Öringarnas kväll”

  1. Hasse skriver:

    Grymt! Hoppas att allt är bra med dig, lät ju oroväckande med läkaren O.o

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: