Flöden:
Inlägg
Kommentarer

Som många av er säkert minns, så kammade min blogg hem andra plats i tävlingen Sveriges bästa Sportfiskeblogg 2012 och vinsten blev ju en mycket bra elmotor.

Denna motor fraktades direkt till Sportfiskemässan eftersom jag valde att skänka den till Älvräddarnas auktion.

 

Älvräddarauktionen_

 

Mängder av prylar, upplevelser och annat spännande auktionerades ut. Jag själv budade hem en årsprenumeration på Allt om Flugfiske för 250:- Rena kapet! :)

 

Jag hade ingen koll på vem som budade hem elmotorn, men det visade sig ganska så snart vem den nya ägaren blev…

 

Jonas och Robert med Elmotorn

 

Jodå, den hamnade i Strömhult!!! Tusen tack Robert och Jonas för att ni plockade hem denna vinst och därmed såg till att det blev lite kassaklirr till Älvräddarna!!

Jag ser fram emot en lite båttur i dammen när jag kommer till Strömhult nästa gång ;)

 

Två flugaskar, skänkta från Micke Kock från Storsjö Kapell, såg jag också att de hamnade på auktionen. De budades hem av StorsjöStammisen Klas. Bra där!

 

Efter lördagens intensiva arbete på mässan så struntade jag i att åka på mässfesten denna gång, jag hakade på Älvräddarna istället och njöt av god mat på en liten libanesisk restaurang i centrala Jönköping.

 

Älvräddarmiddag 

( bild från John Schütte )

 

Det var så kul att hänga med detta gäng, fick lära mig en hel del nytt och självklart blev det massor av skratt och tokigheter!

Tack så jättemycket allihop!!

4 svar till “Elmotorn fick en ny ägare”

 1. Jocke skriver:

  Kanon Sussi! så vart de lite klirr i deras kassa :) missade auktionen som så mycket annat under mässan men vart allafall medlem hos älvräddarna så har dratt mitt strå till stacken ;)

  • Sussi Stridh skriver:

   Ja alla kan vi bidra med både ett och annat! Kanon att du blivit medlem!! Nu kämpar vi på alla för att bevara och restaurera våra vackra vatten!! :)

 2. Robert Karlsson skriver:

  Vet inte riktigt vad vi ska ha motorn till, men den kan nog komma till pass som omrörare i badtunnan, eller i välkomstbålen vid nästa jubileum. Det är ju bara två år till 25-års här i Strömhult…

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: