Ett viktigt beslut

Att ge och få, tycker jag låter bättre än att ge och ta.

Jag tycker om att kunna dela med mig och när jag nu har den möjligheten så tänker jag också göra just det, GE! Är så övertygad att om man ger av sig själv så får man också tillbaka.

 

Jag har funderat hit och dit och faktiskt kommit till ett beslut,  om jag skulle lyckas vinna något via denna blogg så kommer jag att skänka mitt pris till Älvräddarna! Detta är inget jag kommit på över en natt precis utan det är något jag velat göra länge och därför tar jag tillfället i akt.

 

Jag vill tacka alla som röstat på min blogg, att få över 900 röster var inget jag ens kunde drömma om. Jag vill kunna påverka och med er hjälp så kan vi göra detta tillsammans, nu när jag ser jag att det finns goda chanser till att göra något bra!!

 

älvräddarna logga

 

Japp, så får det bli!

För vad vore fisket om vi inte hade något vatten att fiska i, eller rättare sagt, vad vore fisket om det inte fanns någon fisk kvar i vattnet??!!

Hade jag haft möjlighet att skänka en summa pengar till denna organisation så hade jag gärna gjort det, men här kan jag faktiskt göra något åt saken.

 

Så nu håller jag tummarna för att min blogg håller sig kvar tillräckligt länge för att kunna bidra med ett pris till Älvräddarnas –> auktion <—på sportfiskemässan och genom det förhoppningsvis dra in lite slantar! I skrivande stund ligger bloggen på 2:a plats i tävlingen.

 

bloggtävlingen 

(bilden är länkad till bloggtävlingen)

 

Vill du också hjälpa till att se till att Älvräddarna får en möjlighet att dra in lite slantar via auktionen så kan du göra det genom att bara gå in på denna –> länk <—, eller klicka på bilden ovan, och trycka på gillaknappen längre ner på sidan. Det enda som behövs är att du har ett facebook konto. Snälla, hjälp till att sprida detta och få dina vänner, din släkt och alla du känner till att gå in och rösta.

Tusen tack alla ni där ute!!

8 svar på ”Ett viktigt beslut

  1. Ett bra beslut !
    av den kreativa människan bakom Bloggen.
    Har snubblat in ibland, och läsningen har alltid varit angenäm,
    tidsaktuell och intressant. Välskriven med ett bra vokabulär, och det är ingen självklarhet i dagens snabba tempo.
    Valet kändes `rätt`.
    Hoppas det går bra i Bloggtävlingen !

    • Tusen tack för dina rörande ord Anders!!
      Ja nu håller jag tummarna för Älvräddarna!!!
      Tack för din röst och tack för att du tog dig tid att läsa, göra ett val och kommentera!!
      <3

  2. Det finns ju massvis med olika sätt att ragga röster på till fishecos skämttävling, allt för att skapa mer trafik till deras sida. Här är ett till lysande exempel. Att kunna titulera sig som årets sportfiskeblogg ska komma från hjärtat. Inte på grund av att ragga så mycket röster som möjligt enligt mig… Ingen har väl undgått thepikefathers desperata försök att ragga så mycket röster som möjligt t.ex. Att använda välgörande ändamål som morot för att ragga röster tycker jag bara är fel fel fel. Vill du inte att folk ska rösta på din blogg för att den är läsbar och bra? Inte för att pengarna du får ut av tävlingen går till älvräddarna?

    • Ja Sören!
      Det var trevligt att du ville vända det hela till ett negativt sätt att se på det! Många, där ibland även jag, vart tvärförbannade över att denna tävling skulle avgöras på detta viset. Men istället för att lägga mig på golvet, slå med nävarna och lipa som ett trotsigt litet barn så valde jag att göra något gott av det hela. Mer trafik hit, eller mer röster dit, skiter jag fullständigt i!!
      Jag har inget företag, besitter inte en massa slantar och har som en vanlig liten människa inga möjligheter till att donera något större till välgörande ändamål så jag ansåg att detta var ett utmärkt tillfälle att passa på att göra det.
      Men å andra sidan hade jag ju lika gärna kunnat göra som en hel del andra, fiska röster, kamma hem ett pris och sedan sälja det på blocket eller tradera för att få lite slantar att köpa annat för, men sådan är inte jag!!!
      Självklart vill jag att folk ska rösta på bloggen för att de gillar den, men så är det INTE, folk röstar för att de vill vara snälla, en del har säkert inte ens läst min blogg eller tittat i den överhuvudtaget utan de bara lägger sin röst.
      Nomineringen till tävlingen och alla som hitintills har röstat var det finast betyg jag kunde få och det kan ingen ta ifrån mig. Som sagt, jag bryr mig inte så mycket om vem som vinner själva tävlingen, för mig är det viktigare att göra något bra av det som blev totalt åt helvete!!!!

  3. Hej Sussi
    Måste tyvärr säga att jag är en av dom som är dålig på att läsa din blogg, läser inte många bloggar över huvud taget… Men jag måste säga att du gör ett bra jobb med din blogg…
    Självklart vill man väl ha besök till sin sida, men håller med dig Sussi, gör något bra av detta så går du med fanan högt ur detta min vän. Och till er som gnäller på hur man får röster till sin blogg, har ni en egen favorit som inte hamnat så högt på listan? Då kanske den inte är så bra eller så har dom inte ”raggat” ordentligt med röster…
    Keep up the good work girl!!!
    Ses vid å-kanten eller på ICA 😉

    • Hej Magnus!
      Du är ju en av dom där ute som vet hur mycket jobb det ligger bakom en blogg/hemsida för att hålla den levande.
      Ja, det känns faktiskt riktigt bra att kunna göra något bra/påverka genom denna tävling som inte riktigt blev som det var tänkt från början.
      Jag tröttnade på allt gnäll runt det hela och eftersom bloggen låg/ligger på 2:a plats så har jag absolut inget att förlora och därmed vågade jag också gå ut med att skänka priset. Det hade väl sett värre ut om bloggen låg långt utanför prispallen..
      Tusen tack Magnus för att du hejar fram mig, bloggen och priset till Älvräddarna!!
      vi ses där ute någonstans!!
      Tyvärr blir det nog inget Storsjö för oss i år, möjligtvis efter Grönslandsresan i så fall (jag tror inte jag kan hålla mig borta från vackra Storsjö)
      Kram

  4. Kära Sussi! Dina svar till varför du fiskar efter röster till årets fiskeblogg genom att stödja Älvräddarna är lysande! Du besvarar galant på alla kommentarer och går från klarhet till klarhet. Någon har sagt att all kritik är bra kritik. Den positiva kritiken visar att su är på rätt väg, uppmuntrar dig till att fortsätta som du gör. De negativa invändningarna gör att su måste definiera dig och bemöta den kritiken, argumentera för din sak. Sedan är det ju faktiskt så att också de som kritiserar sig ger dig uppmärksamhet i media, så att ditt budskap när ut till ännu fler människor så indirekt kan man ju tacka de också! Det värsta som skulle kunna hända är att människor reagerar med likgiltighet. Du motiverar och inspirerar andra att ta ställning för din sak och när någon kritiserar dig lägger de bara mer bränsle på din vilja att nå ut till människor! Stort tack för du gör något med ämnet som angår precis alla, vår miljö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *