Nytt PB på GÖS!!

Var ute en sväng med pappa igår och det enda som krokades var en gädda i 2-3 kilos klassen, vilket inte alls är illa för denna sjö, men tyvärr inga bilder då fotografen ( läs Felix ) valde att stanna hemma i soffan och titta på fotboll..

 

Idag var jag ledig efter helgens jobb, men hade en hel del att fixa med här hemma i huset, så först framåt sena eftermiddagen kunde jag ta mig lite tid att dra med Felix ut på sjön ( ingen jätteviktig fotbollsmatch som hindrade honom denna gång ).

 

Men som sagt, idag var det jiggarna som doppades igen och det gav ett stenhårt hugg. Jag satt i telefon med Stefan “harrkungensfiske” Nordqvist så jag missade mothugget.

 

Drog över nästan samma ställe igen efter ett tag och då small det på ordentligt!

 

Sussi med gös 2,5 kg 63 cm

 

En fin gös på 2,5 kg och 63 cm lång!! Mitt PB med andra ord och då ska ni veta att det är bara 3:e gången jag är ute och vertikaljiggar, det är en erkänt svår sjö där många åker varv på varv, år efter år och knappt får ett hugg så JA JAG ÄR JÄTTENÖJD!!

 

Denna gös behöll jag då jag länge velat äta en riktigt god matfisk, vilket gösen är, men hade den varit större så hade den utan tvekan fått sin frihet tillbaka. Denna gös höll i och för sig också på att få sin frihet tillbaka men som tur var så var Felix med och håvade den.

 

gösfjäll

 

Härligt med guldskimrande fjäll, och om jag ska fortsätta med gösfisket så innebär det ett nytt nagellack för att matcha fjällen Blinkar

 

Superlycklig över dagens personbästa drog vi tillbaka till land efter ett par timmars fiskande och fick se fiskgjusen i full färd med att försöka lyfta efter att satt klorna i en fisk..

 

fiskgjusen

 

allt medan måsarna försökte ta fisken ifrån gjusen, men se det gick inte! I dessa lägen hade det inte skadat med ett teleobjektiv till kameran, men ni kan säkert urskilja fåglarna ändå..

 

Nä, nu blir det inget vertikalande på några dagar. Jobbet måste skötas och på fredag är det Tjejfiskets dag, läs mer om det på Fjällornas hemsida!

5 svar på ”Nytt PB på GÖS!!

  1. Vad roligt!! Jag följer gärna med dig ut nån dag framöver. Kan säga att det suger lite i fisketarmen just nu. 😉
    Åka båt känns som en ganska lagom syssla.
    SuperGrattis till den fina fisken! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *