SM (Styrelsemästerskapet) i gädda

styrelsemasterskapen

Nu är Svenska Mästerskapen i gäddfiske 2013 över för den här gången. Flera ur styrelsen var med i olika team med varierande framgång…

Individuellt gick det bäst för vår kassör och medlemsansvarige Lars Berglund. Han kom på en hedrande 6 plats, vilket också gjorde att hela teamet kom på en fin 10 plats med 364 cm gädda. Övriga lagmedlemmar var ordföranden Göran Filipsson och sekreteraren Thomas Classon som också bidrog med några centimeter. Grattis!

Sämre gick det för team Mojoboats-oldtimers som “toppat” med ledamöterna Kenneth “KG” Karlsson och Göran Ekstrand. Som tredje man i båten ställde före detta kassören Fredde Bolin upp. Tyvärr räckte inte all denna mångåriga erfarenhet till den här tävlingen. Teamet lyckades bara komma på 45 plats med 234 cm gädda. Bästa individuella oldtimer blev KG med en 82 plats med 127 cm gädda. Fredde Bolin, som numera kränger Mojoboats lyckades bara skrapa ihop 107 cm gädda, vilket gav en 110 plats. Vi önskar gamlingarna bättre lycka nästa år, om de inte blivit placerade på ett ålderdomshem då…

Slutligen får vi skämmas för ledamoten Daniel Granholm som ställde upp i team JW Lures. Som boende i Enköping med Mälaren som hemmavatten borde det gått bättre. Det verkar som JW Lures beten inte alls levererade den här gången? Nu var de i och för sig bara två tävlande i båten men bättre kan ni! Teamet, som också bestod av Erik Andersson, kom på svag 80 plats med endast en godkänd gädda på 58 cm…

Nåja, undertecknad ska inte raljera alltför mycket. Det är lätt att sitta i skydd bakom tangentbordet och svinga vilt med slag under bältet. Det är svårt att placera sig när man inte ens ställer upp…

Felix Rimfrost
Redaktör/webbansvarig
Svenska Gäddklubben
felix.rimfrost@svenskagaddklubben.se

2 reaktion på “SM (Styrelsemästerskapet) i gädda

 1. Göran Ekstrand var tyvärr inte ens med i laget i år. Han blev diskad för uteblivet deltagande på kvällen innan. Sjukdom i familjen var inte giltigt skäl för att utebli från kaptensmötet. Hade han varit med hade förstås vårt resultat varit ett helt annat…

 2. Vi fiskade bort oss helt klart.

  Det är på km det avgörs vem som är bäst i klubben.

  Eller på styrelserävlingen som sträcker sig över hela året.

  Alla har anmält fisk dit förutom en!!!!!!
  Tangentbordfiskaren själv!!!!!
  Men du kanske sparar dig till sista veckan???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *