På Teamträff med Didriksons!

Abu-legenden Olle Lidesjö slår till, klädd i Didriksons Elementsställ!

I dagarna har jag hängt med några riktigt sköna sportfiskare och faktiskt flera av dessa är goda vänner sedan många år å några helt nya bekantskaper. Tillsammans är dom Didriksons test team för utveckling av kläder för sportfiskare, av sportfiskare. Det är faktiskt så. Det är riktigt roligt att Didriksons bestämt sig för att satsa på sportfisket och verkligen gör det hela vägen. Teamet har flera träffar varje år där dom olika plaggen som ingår i sportfiskesatsningen diskuteras, utvärderas, och vilket är det bästa, utvecklas just för en sportfiskars behov!

Produkter utvärderas och förbättras!

Ett exempel är regnstället Elements. Ett absolut vattentätt galonställ för sportfiskaren som verkligen vill vara torr under fisket eller varför inte i svampskogen.

Den här träffen hölls längs Smålandskusten och såklart avslutades den med fiske, abborrfiske dessutom. Ett svårt fiske där abborrarna verkligen var tröga men både Robert Jonsson och Olle Lidesjö var ”heta” och lyckades med varsin praktfisk och i sista sekund lyckades även FK Lubbe fånga en godkänd. Vi kan nog tacka vår guide, Erik Peterson för fisken. Utan hans lokalkännedom och skicklighet hade vi garanterat blankat

Erik Peterson! En kille med 10 abborrar över två kilo och som kan sina vatten!

Håll ögonen öppna, snart kommer vår egen utvärdering av byxorna i Elementsstället. Kan redan nu säga att dom är smått fantastiska i att hålla vätan borta, det visade sig inte minst denna lördag under King of Mälaren när det regnade i princip hela dagen!

//Jan O

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *