Spontant är bra!

Vår vackraste fisk! Vårabborren!

Vår vackraste fisk! Vårabborren!

Ja, ibland blir det ju inte som man tänkt sig… min vecka blev upp o ner planeringsmässigt när i stort sett inget jag skulle göra… blev gjort! Omständigheterna kom helt enkelt i vägen 🙂 Så, småsur bestämde jag mig för en spontan abborrtur en bit bort från hemmet, det blev en himla massa mil i bilen men det var det värt.

Dax för landning!

Dax för landning!

Ett för mig rätt nytt vatten och generösa kompisar gav nio flotta abborrar varav kanske tre över kilot, en gädda o en felkrokad braxen på säkert 3-4 kilo. När braxen fastnade trodde jag faktiskt att mitt abborrekord skulle ryka lång väg men icke. Allt detta fiskat från land dessutom!

Vi är idag kanske lite för fixerade vid våra båtar, det går faktiskt att ha grymma fisken utan båt o motor, om man vill, det kommer vi faktiskt att trycka lite mer på framöver 🙂 Nåväl, nu e jag glad igen å imorgon vankas LIVEfiske med Mattias Drugge, det ska bli buskul!

Ps, som vanligt är jag livrädd för redaktör Wimans välkända vrede så det blir inte mer här, bilder o mer text kommer säkert i +MagazineFishEco någon gång längre fram 😉

//Jan O

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *