Vi vann nääääästan Pike Open!

Sussi nyper flott fisk på prick 80 cm!

Sussi nyper flott fisk på prick 80 cm!

Otur! Smaka på det ordet, ett ord vi kan allt om! Ja… vi fiskade som gudar denna tävling, Sussi, Frank å jag. I full storm med säkert 20 sekundmeter i dom tuffaste byarna kämpade vi med fluga, jerk och jigg i nedre delarna av Gamlebyviken, denna dag var kanske den blåsigaste jag fiskat på många år men vi lyckades skrapa ihop fyra fem godkända fiskar i alla fall, det kändes som vi skulle vinna faktiskt!

Kort paus för lite förlovning!

Kort paus för lite förlovning!

Jo, mitt i alltihop bestämde sig Sussi o Frank för att förlova sig så vi tog fem minuters paus för det där med ringar, kaffe macka o kramar sen påt igen! Vi var superheta! 😉 Andra dagen startar kanon, mindre vind och godkänd fisk direkt.

En 98 kändes "gött"!

En 98 kändes ”gött”!

Under dagen går bra, vi byter vi flera fiskar från gårdagen mot längre fiskar och det känns faktiskt nu riktigt riktigt bra, vi vinner garanterat! I sista viken innan vi måste bryta ser vi en riktigt stor fisk simma i klart vatten framför båten, jag får på en fisk bara sekunder efter men krokar den inte, jiggen som kommer upp är dock nu utan svans, kanske var det den stora, kanske inte… Otur! Typiskt! Alltid denna otur 😉 Ja, vi borde i alla fall vunnit, det är vi helt eniga om. Nu kom vi 22:a… å det är vi skitsura över!

Ps, nä vi är supernöjda med placeringen faktiskt, även om vi borde vunnit 🙂 Stort tack till Jaktia i Västervik, Jonas o Tom. Er tävling är alltid superbra arrangerad och trevlig. Vi kommer igen, för att vinna denna gång 🙂

Pps, snart är det King of Mälaren, vi vinner garanterat!

Ppps, kolla in denna skönhet. En Quintrex 481 Hornet Stealth, syster till vår redaktionsbåt. Visst är den galet snygg!

Vacker! Quintrex 481 Hornet Stealth!

Vacker! Quintrex 481 Hornet Stealth!

//Jan O

2 svar på ”Vi vann nääääästan Pike Open!

  1. Kul. Hörde i från Team leech att de var mycket fisk som kom upp då är det svårt. Kul att ni kör fluga. Sällan man hör att team kör fluga. Man kan ju känna sig lite ensam på tävlingar när man kör fluga bara fluga. Hoppas på att det kan slå till snart å fler team använder sig av den metoden. Vi måste synas mer 😉 eller vad säger du. Grattis till förlovningen Sushi och Frank. Mvh Pierre Fällman

  2. Fluga är kul, Sussi körde det konsekvent och fick vår näst största fisk på det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *