Det går inte bra nu…

Köra båt baklänges - bara när man trollar...

Köra båt baklänges – bara när man trollar…

….ååååååå MUNKA!!! Så känner jag just nu för Vättern! Jag hatar sjön… å älskar den! Hatar den för att den gynnar alla andra utom mig! Alla andra!!!!! Älskar den för att det kanske en dag är min dag. Kanske…. kanske…. Jag har fiskat den i många år nu och har tre nior och ett gäng mindre fiskar men ingen över 10, å det är ju därför man åker, gång på gång på gång. Det här är det enda vattnet jag bara småler när jag får en nia… lite snett o mjuggt. Ungefär som när man letar gula kantareller och bara hittar blek taggsvamp. Gott men inte vad man ville ha… Fan vet om jag inte tycker lite illa om Håkan Fransson också, jo, jag gör nog det 😉 å en del andra som hela tiden lyckas i vartenda vatten dom blöter sina krokar… usch för dom 😉

Ok, lite glad blir man för en +åtta men bara lite...

Ok, lite glad blir man för en +åtta men bara lite…

Varför skriver jag det här då? Jo, inatt kom jag hem efter ännu ett misslyckande. Inte nog med att jag blankade helt, vädret hånade mig med vindar från helvetet och dyningar från… ja också helvetet. Jag blev blöt, trött, arg o sur å trött o blöt om jag inte skrev det. Å vet ni vad det värsta är? Jag VILL DIT IGEN! Ja, det var allt för denna gång, nu ska det skrivas tester för +Magazinet.

Penn Warfare är en vänstervevad LC rulle som INTE kostar skjortan = ovanligt!

Penn Warfare är en vänstervevad LC rulle som INTE kostar skjortan = ovanligt!

Ps, kanske undrar ni vad MUNKA betyder, det är ett uttryck som kom före f…ck, ett pre-f…ck kan man säga. En tjejkompis kom ut efter skolan och hittade sin cykel med tomt däck, då sa hon åååååå munka… hon visste inte att det hette punka! Sen dess har jag i å mina polare (i snart 40 år) kallat all skit som händer för ååååååå…. MUNKA!!!

Pps, ta inte allt jag skriver på fullaste allvar heller 😉

//Jan O

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *