Sverige har världens bästa betesbyggare… så det så!

Abukah Lures tar emot pris!

Abukah Lures tar emot pris!

På Sun City Predator Show och Bait Bash 2015 korades årets betesbyggare i tre kategorier. Old School, New School och Gummi, själv skulle jag vilja kalla vinnarna för Svenska Mästare faktiskt. Den otroliga kreativitet som finns bland dessa herrar som karvar, snidar, gjuter, lackar och målar är helt fantastisk. Det kan faktiskt vara så att Svenska betesbyggare är bäst i världen på sitt ämne… Stort grattis till er Svenska Mästare och ett tack till både Sun City och juryn som faktiskt gör denna tävling möjlig, den för svenskt sportfiske och betesbyggeri framåt!!!

Petter Clarberg Abukah Lures kammade hem segern i kategorin Old School med ett bete som förutom att vara otroligt välgjort riktigt värmer hjärtat på oss som fiskat en längre tid. Old School at its best!!!

Petter Clarberg Abukah Lures med vinnarbetet!

Petter Clarberg Abukah Lures med vinnarbetet!

Det luktar verkligen storgädda och Old School!

Det luktar verkligen storgädda och Old School!

Stefan Elwe Vero Lures… vann katergorin New School med ett bete som skiner i silver och riktigt lyser ”fisklighet”. Juryn hyllade både utseende och gång, en riktig skönhet!

New School som skiner!!!

New School som skiner!!!

Vem vill inte ha det här betet!

Vem vill inte ha det här betet!

Herrarna från Eastfield Lures tog hem kategorin gummi. Juryn berömde jiggarna för form, funktionalitet och att dom också fångar mycket och stor fisk! Något jag själv faktiskt har erfarenhet av och håller med om…

Så ser ett vinnarbete ut...

Så ser ett vinnarbete ut…

Eastfieldbeten är kända för att fånga fisk...

Eastfieldbeten är kända för att fånga fisk…

Ps, juryn bestod av Kristian Stampe Stam, Fredrik Stjärnkvist, Erik Walmann och Jonny Thofeldt… Kunde inte bli bättre eller mer kompetent jury!

//Jan O FishEco

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *