Linder 445 Linus Edition – Vilken båt!

Linder 445 Linus Edition!

Linder 445 Linus Edition!

För er som läst någon av mina artiklar i +MagazineFishEco och kanske en och annan i tryckt press så vet ni att jag har en god vän som heter Linus. Linus har alltid varit ”motorn” i vårt fiskegäng. Mannen som nästan varje fisketur snappat upp något nytt, analyserat det och med framgång fångat mer o större fisk genom detta. Vi andra, oftast jag, har hängt på, kanske känt oss lite som snyltare men det är banne mig svårt att hänga med i Linus tempo o att ligga före går bara inte. Så, medan jag ändå är i farten, tack Linus för allt du gett oss i tips och tack för din härliga energi, den har räddat många svåra fisketurer. Jo, jag skriver ju detta för att Linus har varit i farten igen. Linus har kört en Linder 400 i flera år och nu vart det dags för något lite större i båtväg.

Genomtänkt in i minsta detalj...

Genomtänkt in i minsta detalj…

Efter att ha klurat på många båtar och analyserat allt från skrov till kastdäck gjorde Linus som vanligt en ”Linus”. Han tog ett halvfabrikat, utvecklade och gjorde något som han själv verkligen ville ha det. Denna gång ”moddade” han en begagnad Linder 445 till en fiskeplattform precis som han ville ha den… På frågan om det tog lång tid eller var besvärligt svarade han – Vadå? Det var ju ändå kallt o vinter… Med andra ord vet han nog inte ens hur många timmar han lagt ner på denna otroligt välbyggda och genomtänkte 445:a. Typiskt Linus. Igen, tack för att du finns 🙂 … Mer om detta kommer i vinter i +MagazineFishEco, det kommer att bli intressant och lärorikt, lita på det…

//Jan O +FishEco

4 reaktion på “Linder 445 Linus Edition – Vilken båt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *