Föredrag och monstergädda på ForshagaAkademin…

Forshagaakademin har stormöte med eleverna.

Ja, visst är det så att vissa dagar är roligare än andra. För en tid sedan fick vi på redaktionen en förfrågan från Forshagaakademin om att delta och berätta om vårt arbete med att driva och utveckla Sveriges kanske största och snabbaste nyhetsförmedlare i Sverige. Vi blev både glada och stolta. På Forshaga utbildas ju nästa generation sportfiskare, fiskeguider, sportfiskejournalister osv. Människor vi gärna träffar 🙂

Om +FishEco, det finns mycket att berätta...

Sagt och gjort, i fredags förra veckan gick färden mot Forshaga. Sebastian Wiman och undertecknad pratade om vårt dagliga arbete, hur vi kom in på detta med Internetjournalistik och vad som kanske kommer i framtiden. Det var speciellt roligt att så många stannade kvar efter skolan för lite ”eftersnack”. Vi fick bla förmånen att träffa två unga och riktigt skickliga betesbyggare som vi så småningom hoppas kunna presentera i +Magazinet. Kanske hittade vi också en skrivsugen tjej som vi kan hjälpa med en plattform för sina alster 🙂 Jo, det hela blev inte sämre av att Christer Lindström, lärare och gudabenådad sportfiskare, under mötet avslöjade sin absolut brutala gädda a 17,67 kilo och 130 cm… WOW vilken fisk, tack Christer för att vi fick publicera den. Den drog enormt med uppmärksamhet 🙂

Så, tack Forshagaakademin för att vi fick komma, det gör vi gärna igen.

//Jan O & Sebastian

Ps, vill du göra Sportfisket till ditt yrke? Kolla in Forshagaakademins hemsida här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *