Nytt PB på prickskyttet….

Stadig bit...

Ja jäkl… idag stämde det. Den sista veckan har varit helt uppbokad med jobb o de få stunder när jag faktiskt kunna sticka iväg några timmar, ja då har det blåst storm! Men, det var ju inte för att klaga jag skriver. Dagen började med möte om fiskearrende för vår lokala fiskeklubb, sedan snabbpackning o ut på sjön. Dagen började segt, jag körde säkert en timme innan första ekot hittades. En riktigt flott fisk på 79 cm, kanske bortåt sex kilo… När den fisken är returnerad så kör jag direkt på ett eko som först verkade lite klent, men när jag fått ner jiggen och fisken stiger direkt kommer ett klockrent ”tjockeko” upp på skärmen eller som Håkan Fransson säger ”hädanfärdseko” och fisken nyper direkt. Fisken tar uppåt och fortsätter att simma uppåt så hugget är inte alls spektakulärt utan egentligen mer av ett ”tjick”. Ja, sedan blev det åka av 🙂 Det vill jag lova…

89 cm, inte så illa...

Nåväl, i dessa storgösdagar är det inte en av de största, 89 cm och 7450 gram men jag är både nöjd o glad. Den når inte riktigt upp till min största gös som passerade åtta kilosstrecket en vinterdag på Vallentunasjön för några år sedan men för detta vatten är det en praktfisk. Den högg på en Fins-S Mackerel, sju tum, en finfin jigg 🙂 Totalt fyra fiskar mellan 3500-7450 gram, kul!

Ja jäkl… vad PVJ är skoj!

//Jan O

4 reaktion på “Nytt PB på prickskyttet….

  1. Grattis till ditt nya pb taget vid prickskyttefiske =)

    ”skitfiske & kraftigt böjda spön”

    Mvh/David

    Ps ny samnnafattning av sista gångernas jiggfiske på min bloggsida framöver ds

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *