The Catalyst familjen växer

Spotted Fin rangen The Catalyst innehåller redan boilies, popups, krokbeten, wafters, dipp, spray, plastmajs, pellets och stick mix. Nu växer rangen med två nya produkter som gör den fantastiska rangen ännu mer komplett och jag ser fram emot att stifta närmre bekantskap med dessa nyheter under året.

spottedfin-particleandpelletsyrup

Den första nyheten att komma ut på marknaden under 2017 är The Catalyst Particle and Pellet Syrup. Precis som namnet avslöjar är den framtagen för att användas till partiklar och pellets där de täcks med vätskan innan de mäskas ut för att ge ökad attraktion till fiskeplatsen. Ett fint moln av smak- och doftämnen skapas i vattnet detta är mycket effektivt för att få mycket attraktionskraft utan att vräka på med maten. En syrup är även perfekt för att återfukta boilies, hälla i sloppyn eller att ha i mäskblandningar som behöver extra sting utan att göra dem för starkt doftande. Syrup passar även perfekt att spodda direkt som den är precis som de flesta andra liquids som inte flyter.

spottedfin-thecatalyst-paste

Årets andra lansering inom The Catalystfamiljen är klassisk paste, alltså pasta gjord på samma boiliemix och aktiva smakblandning som The Catalyst boilies rullas av. Paste används främst för att ge krokbetena lite extra färskhet, läckage och attraktion. Klassikern är att omge en boilies eller en snowman med ett tunt lager pasta som snabbt läcker sina dofter och bryts ner mycket snabbare än krokbetet. På detta sättet hittar den kräsnaste fisk ditt bete före den tar andra mumsbitar du har i din mäskplats. Lika het till specimenfiske som till karpfiske, runt en boilie eller hundmatsbit eller som en degklump runt kroken när man försöker lura en karp på lite mer ädla metoder så som frilina eller flötmete.

Läs mer om Spotted Fin på www.spottedfin.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *