Flöden:
Inlägg
Kommentarer

Asså, vad ska man säga? Peter O står som segrare med sina fenomenala 30 arter, följd av Olof E och Anders S på 28 arter var. Stort grattis till Peter som mycket värdig vinnare och ett stort tack för dina insatser att sprida LRF till andra. Med mitt arbete bakom tangenterna och Peters sociala färdigheter i att ordna fisketurer och hjälpa andra testa LRF så ser framtiden ljus ut.

Peter vann tävlingen med följande arter: Tånglake, Torsk, Rötsimpa, Gråsej, Skrubbskädda, Ruda, Guldfisk, Svartmunnad smörbult, Svart smörbult, Stensnultra, Abborre, Ål, Öring, Storspigg, Näbbgädda, Berggylta, Sandskädda, Makrill, Sill, Skärsnultra, Solabborre, Randig sjökock, Vitling, Mört, Groplöja, Gädda, Glyskolja, Bleka, Blågylta och Sandstubb.

Vinnaren av 2018 års tävling!

Jag kommer snart sammanställa mycket mer statistik från tävlingen men ville passa på att gratulera Peter och även visa upp några av hans fångster.

Ett kollage på några av Peters fiskar från året som gått

Den väldigt speciella arten Guldfisk, inte många LRFare som fått denna.

Denna bild har jag berömt förut, en enligt mig i stort sätt perfekt LRF fångst

 

Lämna ett svar