Flöden:
Inlägg
Kommentarer

Min lätt rastlösa bror var vid vår stuga i Västerviks skärgård och beslutade sig för att testa det där med LRF. Någon dedikerad utrustning fanns inte att tillgå men vi fiskade UL efter abborre när jiggen gjorde sitt stora genombrott i Sverige så lite grejer fanns det. Han lyckades hitta sitt gamla Ultralätta UL spö, ett Tiny, ett sett med det mjukaste spöt och minsta rullen jag någonsin sett. Det var lite för vekt för abborrfisket för i tiden men till detta var det perfekt. Tunnaste linan som fanns i fiskeboden och minsta kroken som det gick att hitta. Med detta byggde han en split-shot rig och sen var det bara att sätta på små bitar av gulp och köra. Tre arter att logga fick han, nedan lite bilder.

Mört

Löja

Storspigg

A flash from the past, Tiny spö och rulle såldes som det lättaste av det lättaste när UL började bli populärt i Sverige. Spöt är i en del och du kan typ böja ner spetsen till rullen

Brorsan i egen hög person

Lämna ett svar