Flöden:
Inlägg
Kommentarer

Oslo dag 2

Efter att ha fått ur mig den värsta fiskefebern så satsade jag dag två på att inte bara fiska med Isome utan försöka med andra jiggar också. Hur bra Isome än är så tycker jag att dess konsistens ibland är lite för lös, det är lätt att den åker snett eller åker av efter ett påslag och när det är så effektivt att det räcker med en liten bit på toppen av kroken så tar det ibland bort det lustfyllda med artificiella beten.

när det gäller arter som  smörbult och snultra så var det en avsevärd försämring men det kom in ett stim med mindre gresejar jag kunde kast in i och det var ett av de roligaste fiskena på länge, eftersom jiggen hela tiden satt där den skulle så hade man flera hugg i varje i kast. Jag varvade Isome och andra jiggar och även i stimmet med sej så var nog isome aningen vassare, men skillnaden var inte lika stor.

Lämna ett svar