Flöden:
Inlägg
Kommentarer

Nu när det är flera som går in stenhårt för LRF så börjar de mer udda fångsterna att komma, vilket är helt naturligt. Peters fina guldfisk följdes upp av ytterligare än en spännande art: Ål. Den fångades i skärgården och då den är fridlyst så släpptes den snabbt och skonsamt tillbaka, jag tror att denna typ av jiggfiske överlag är ganska skonsamt jämfört med att till exempel få ål på mete. Sedan förbudet kom har jag fått några ålar i Göta älv då jag metade med bottenmete och det är ofta de hinner svälja kroken om man fiskar med mask eller räka. Men hur som helst, vilken fångst och vilken fight det måste ha varit! För att ni skall ha något mer att vila blicken på så visar vi upp ytterligare några av peters foton.

Peter O följde upp sin guldfisk med en ål. Alla fiskar verkar älska Power Isome.

Min favorit på LRF förutom skurbbskädda är dessa små gynnare, gråsej. Foto Peter O.

Snultra i närbild, lägg märke till hur små beten som används vid LRF. Foto Peter O.

 

Lämna ett svar