Flöden:
Inlägg
Kommentarer

Det var ett tag sedan men nu har vi fått en hel hög nya notering i tävlingen. Detta känns verkligen roligt.

Daniel S har rapporterat in två nya arter, Skrubbskädda och svart smörbult, så här säger han om sitt fiske:

”Hallå! Kort rapport från dagens pass. Jag körde ett dedikerat LRF-pass och hade ett fint fiske. På morgonkvisten högg dagens största rötsimpa samt en skrubbskädda, båda på dropshot-tacklad vit Isome. På nästa plats högg en svart smörbult på samma tackel. Vi rörde på oss mellan bryggor och klippor när aktiviteten på respektive plats lagt sig. En del tackel gick åt så senare under dagen körde jag med en Fladen metalljigg som kryddats med en bit Isome på kroken. Detta gav ett riktigt bra fiske med fyra rötsimpor och två svarta smörbultar. Totalt: fem rötsimpor, tre svarta smörbultar och en skrubbskädda”

Några utvalda bilder från Daniels fina fiske

Även Peter O har varit i farten i helgen och tog tre arter på en tur: skrubbskädda, torsk och rötsimpa. Skubban och simpan (!) tog på ett 10 gram Psycho Sprat medan torsken tog på Isome. Det är verkligen precis tvärt om mot vad man kunde tro men visar på hur aggressiv skrubbskäddan kan vara om den är på jakthumör.

Nu är Peters lycka förevigad och delgiven till er alla.

Låt oss avsluta med Fredrik V som har har fått en regnbåge på LRF utrustning och ett litet drag. Platsen är av förståeliga skäl hemlig 😉 Nöjd över att ha fått den till art-tävling verkar Fredrik inte vara sugen på att fiska mer regnbåge med LRF spöt, då det blir en väldigt nervös upplevelse.

Fredrik lyckades med konststycket att få denna fina regnbågen på LRF utrustning.

 

 

 

Lämna ett svar