Flöden:
Inlägg
Kommentarer

Fast det är inte helt sant, även om man verkligen få gräva djupt för att hitta något värt att skriva om.

Varje år åker jag till Småland för en veckas pimpelfiske med farsgubben under mitt sportlov och i år var första gången det var så dålig vinter att vi inte hittade mycket is att vara på. Jag trodde i min enfald att det skulle betyda en tidig vår och att LRFandet skulle kunna starta tidigt i år. Som en kompensation från universum liksom. Men ja, ni vet alla hur oresonligt kallt det blev och hur sen våren är, så det verkar inte vara många runt av oss som ser det lönt att försöka. Jag har inga problem att fiska i dåligt väder men just LRF är så finkänsligt att det kräver lite värme och inte full storm.

Men lite saker händer ändå. VI har fått ett par nya namn till vår tävling så just nu är vi 14 stycken som i kamratlig anda ska se vem som blir LRF mästare 2018.

Ju fler vi LRF-fiskare blir ju mer intressanta är vi rent ekonomiskt och EL-GE sportfiske har börjat testa lite olika produkter som kan vara intressanta för oss, bland annat Savage Gear LRF Psycho sprat, en metal jigg och Savage Gear LRF Mini sandeel kit, en set med jiggar. Ryktet säger att de även testat Isome.

Även fladenstore.se har lite fler varianter av sina LRF metal jiggar i år jämfört med samma tid förra året, trots att de verkar stämpla Nyhet på allt hur länge som helst.

Lämna ett svar