Flöden:
Inlägg
Kommentarer

Årskrönika 2017

Vad ska man säga om 2017? Är det året då LRF etablerade sig i Sverige? Oavsett vad det kommer stå i historieböckerna så har det varit ett händelserikt år för mig. Flytten till denna blogg var en stor händelse liksom att vi startade upp vårt facebook-community och att vi i skrivande stund är nio stycken som ska jaga arter nästa år. Jag uppmuntrar givetvis fler att haka på denna ”tävling”. Ideer om gemensamma träffar i Göteborg har också förkommit så det finns goda chanser att 2018 blir ett spännande år. Personligen har jag ett par spännande (och hemliga) projekt på gång. Jag tänker även damma av min GoPro utrustning för att få än mer material till bloggen. Jag tänker avsluta min årskrönika med fyra fiskar som stod ut under året, helt utan inbördes ordning.

Årets tur till Norge gav mig en ny art, och en av de första inläggen på denna bloggen med en intressant fisk.

När jag läste om LRF innan jag själv började fiska läste jag mycket om fisket i Storbrittanien och där jagade de mycket ”pollock”, vilket gör att när man själv får sej i denna perfekta ”LRF-storleken” känns det extra roligt.

En tur till Köpenhamn visar hur bra LRF är för den som vill fiska lite på sin semseter, då det är minimalt med utrustning som krävs.

Den observanta läsaren kan nu säga att jag inte fått denna fisk, och det stämmer, denna fisk får stå som en representant för den sociala biten av LRF och de rapporter jag fått skickat till mig. Är det något jag önskar jag mg nästa år är det fler rapporter från läsarna.

Lämna ett svar