Flöden:
Inlägg
Kommentarer

Snö, blåst och kallt, det är inte bästa tiden för Light Rock Fishing just nu, i alla fall inte enligt mina erfarenheter. Jag har inget emot att fiska på vintern men då brukar det bli pimpel när isen bär och lite bombarda-fiske efter regnbåge om det är en mildvinter.

Men jag tänkte bjuda på lite inspiration genom att rekommendera några instagram-konton med fokus på LRF, så ni som har instagram vet vad ni ska följa och ni andra borde kanske skaffa det. Det finns faktiskt inte jättemånga aktiva LRF-bloggar (i alla fall inte på svenska eller engelska) och inte jättemånga bra facebookgruper, men det finns en del väldigt inspirerande Instagram-konton från hela världen. Detta är några av dem, alla är hyfsat aktiva i skrivande stund.

lrf.light.rock.fishing

Lightrichfishing

lrf_team

På dessa tre Turkiska konton samlas bilder från lätt fiske med artificiella beten från både söt och saltvatten. Det verkar som att intresset för LRF är stort där.

Pescaligera

Ett konto från Spanien med både bilder och korta videos av fiskar vi bara kan drömma om på våra breddgrader.

Locknlures

LRF och lite vardagsliv från England

Michailidis Nikos

LRF fiskare och fotograf från Grekland som tar väldigt fina fiskebilder

Detta är en bra startpunkt i jakten på intressanta konton, genom att titta på vem dessa interagerar med så kan man sen hitta flera.

Lämna ett svar