Flöden:
Inlägg
Kommentarer

Den som myntade begreppet ”det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder” har nog inte ägnat sig åt Light Rock Fishing. Men trots blåsten och regnet och kylan har jag fortsatt att fiska efter jobbet på torsdagar i spetember och oktober, trots att det inte finns många timmar ljus numera, och när klockan ställs om är det nog helt kört. Men trots att det blir jobbigt med blåsten har jag ändå fått en del trevliga fiskar.

Jag har bemödat mig att åka ut till havet för att kunna fiska i riktigt saltvatten i stället för att stanna vid Göta älvs mynning. Tyvärr så lyser plattfiskarna med sin frånvaro, jag ska göra ett försök nästa vecka att lirka upp någon innan det börjar bli för sent, men jag har fått vitling, sej, smörbult och en liten öring. Nedan några bilder från mina torsdagar.

nN väldigt trevlig sej, den bjöd upp till en bra kamp på LRF utrustning

Min ständige kompanjon smörbulten, just denna gav så mycket motstånd att jag blev förvånad över dess ringa storlek, detta är en stark rackare.

Lite spännande är det när det börjar mörkna, är det några större fiskar på väg in mot grundare vatten nu?

För att bekämpa blåsten har jag testat ett större jigghuvud, detta väger 4,5 gram och kroken är storlek 8.

Lämna ett svar