Flöden:
Inlägg
Kommentarer

Testar nytt bete

Har kommit lite efter med skrivandet men senast jag var ute så testade jag ett bete jag inte använt mig av innan, små artificiella krabbor jag köpte i en LRF-butik i Grekland.

Jag hade en del hugg och fick ett par smörbultar, men jag tror att detta funkar mycket bättre om man hittar ett ställe med aningen större fiskar, såsom plattfiskar eller vitlingar. Fördelen jämfört med Power Isome maskar är att dessa satt bra på kroken och gången på dem i vattnet var väldigt intressant, nackdelen är att det kan vara svårt att fast huggen och att de inte direkt är aerodynamiska, så kasten kommer att bli betydligt kortare med denna typ av beten en med maskimitationer.

Artificiella krabbor köpta på i en butik i Grekland

Riggad och klar, jigghuvudet är på 2g

Glupsk smörbult

Suddig bild på en krabba som tog en krabba, var tvungen att fota snabbt innan den släppte

Lämna ett svar