Flöden:
Inlägg
Kommentarer

Light Rock Reading

Även om de Youtube videos jag länkade till i senaste inlägget ger en bra bild av LRF så var det inte där jag började, och jag började heller inte med de texter jag skrev om i inlägget om Urkunderna, utan jag hörde talas om LRF, utan att minnas exakt var, och sen läste jag följande artiklar, som så att säga blev startskottet för mig.

Artikeln Starting Light Rock Fishing (2012) från Planet Sea Fishing tar upp allt som behövs för att göra et försök på LRF, det pratas kort om beten, spö och lina.  

Artikeln LRF (Light Rock Fishing) från British Sea Fishing går mycket mer på djupet och här ges flera exempel på spön och rullar att använda, nu står det inte på sidan när artikeln kom men den är inte helt färsk och därför har det nog kommit nya spön som inte rekommenderas här. I övrigt är detta en väldigt heltäckande artikel.

Artikeln LRF Light Rock Fishing a Begginers Guide (2012) är också en heltäckande artikel med ett par år på nacken.

Happy Reading

 

Lämna ett svar