Flöden:
Inlägg
Kommentarer

– like an old man trying to send back soup in a deli.

Ja, det enda roliga med den starka vind som har plågat västkusten i (vad som känns som) en månad är att man kan göra obskyra Seinfeld-citat. Jag har gjort ett par försök med LRF på senare tid men vinden har varit så kraftig att man längtar efter att lämna de lätta grejerna hemma och i stället meta med 35 grams bly och en bit räka. Även när det hugger så är det mer på vinst och förlust, min tunna flätlina bildar en sådan båge att det är näst intill omöjligt att hålla kontakt med betet. Senast var jag vid Långedrag, men efter att ha varit väldigt nära att bokstavligen blåsa i sjön när jag balanserade runt bland stenarna så insåg jag att det nog är bäst att be till gudarna om lite mindre vind.

Tyvärr klarar inte mobilkameran av att fånga hur blåsigt det är denna dag.

 

Lämna ett svar