Flöden:
Inlägg
Kommentarer

Uttrycket ”Not LRF but…” har jag hämtat från en av de mest aktiva LRF grupperna på Facebook: Plymouth LRF. Utan den gruppen är det högst osannolikt att denna bloggen funnits, då mycket av min inspiration till att börja med LRF kom från dom. Som ett stående inslag så inleder man sina inlägg med frasen ”Not LRF but…” om man skriver om något annat fiske än just LRF. Jag tror att jag kommer att skriva lite mer om det gänget i framtiden, det förtjänar dom. Men nu ska jag skriva lite om artfiske. Förra sommaren hade jag förläst mig  på bloggar som Artjakten, som absolut är en fantastiskt intressant blogg, och jag ville också hålla koll på vilka arter jag fick. Att jaga arter har vissa likheter med LRF så jag tänkte att det ska nog bli skoj. Jag kom sedan att upptäcka att detta fiske inte var riktigt för mig. Jag gillar att få napp men att sedan hålla på försöka ta reda på exakt vilken art det är visade sig vara ganska bökigt, och jag tyckte inte att det var så speciellt om man hakade på en ny variant av smörbult eller om det var en man redan fått. Jag filmade en av mina utflykter och materialet har sedan dess legat i den metaforiska byrålådan, men nu har jag i alla fall klippt ihop en liten film om artfiske för den som kan vara intresserad. För den som undrar vad jag har i lurarna så tror jag att det var under denna period jag lyssnade igenom samtliga av Nick Hornbys böcker.

Enjoy

 

Lämna ett svar