Flöden:
Inlägg
Kommentarer

Jag har haft väldigt svårt att hitta LRF-prylar över lag på den svenska marknaden, mina  Isome köper jag från en ställe i Storbritannien, mina jigghuvuden köper jag på E-bay och mitt spö köpte jag på nätet, tror det var på HappyAngler.

Nu verkar det kanske bli en ljusning, en fiskebutik i Göteborg hade stor rea för de byter lokaler och jag var där mest för att kolla in stället och hittade dessa Jiggar från Fladen. Baksidan har både svensk och engelsk text så de är till för den svenska marknaden och på framsidan sitter det ett underbart litet klistermärke med texten ”suitable for LRF”. Det var första gången jag såg något märkt med LRF på den svenska marknaden, väldigt skoj.

Fladen softbait

Dessa ser också bra ut, speciellt den med den lilla bollen på stjärten.

Lämna ett svar