Jakten på 15+

Jakten på den stora 15+ fortsätter. Jag har under tiden stött på en del fina fiskar som slår högt i mina ögon. Speciellt en riktigt fin gös som knep en spinnfiskad FWP-jigg för några veckor sedan som gjorde mina ben riktigt skakiga! Gösen tyngde ner vågen till hela 8,4 kilo och innebar ett nytt personbästa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Hade äran att några dagar sedan kunna bända upp en rätt så stadig gädda också på 10,6 kilo fördelat på 117cm som totalslukade en mcrubber i den legendariska färgen rugen. Den högg mitt på dagen när jag som minst anade det och invigningen utav mitt nya Svartzonker 8,6 fot kunde inte bli bättre, för övrigt den skönaste klingan jag drillat fisk på!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Skitfiske på er alla ! – Victor G

Det här inlägget postades i Okategoriserade av victor. Bokmärk permalänken.

Om victor

Mitt namn är som ni ser Victor Gustavsson. Jag är 17 år och bor i Ljusne, som ligger strax norr om Gävle. Det jag fiskar mest är havsöring, men jag fiskar även en hel del gädda, harr och annan insjöfisk. Jag har sedan små barnsben varit fisketokig. Allt började med att min pappa och farfar började ta med mig och meta mört och abborre. Det hände även att man fick följa med och meta regnbåge och öring ibland. Senare när jag var kring 5-6 år började jag fiska en del från bryggan i våran stuga, och där blev det en och annan gädda samt en del abborre och jag blev bara mer och mer intresserad. När jag var 7 år började kasta med pappas flugspö på gräsmattan, strax efter det fick jag följa med och prova på flugfisket. När jag var närmare 8 år fick jag min första flugfångade öring och sedan var jag fast. För ca 4-5 år sedan började jag mitt fiske efter havsöring i Ljusnan och utanför dess mynning längs kuststränderna. Har nu på senare tid lagt mer tid på gäddan och har gett resultat med en gädda på 118 cm på fluga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *