Fet kvällsöring

Igår hade jag praktik som vanligt och kom hem och käkade vid 16,30. Sedan direkt ner till älven för att fiska tills solen gått ner.Fiskade av första stället utan resultat då ja tror det är för tidigt för att fiska där. Provade runt lite och på sista stället för dagen small det på en fin öring i den härliga kvällssolen.

Jag fick verkligen jobba för att landa denna öring då ja körde med tafs på c 6 meter bakom mitt bombarda och var ensam. Men det gick och kunde tillslut landa en riktigt fet och fin öring på 3,4 kilo. Vilken kanonstart på höstsäsongen jag fått nu måste ja säga!

10717826_10203811291115765_2115400516_n 10718994_10203811292635803_1502209770_n

Jag gjord inte många fler kast innan jag som en nöjd grabb satt mig i bilen och rullade hem över med lite härlig musik på hög volym.

Skitfiske! – Victor

Det här inlägget postades i Okategoriserade av victor. Bokmärk permalänken.

Om victor

Mitt namn är som ni ser Victor Gustavsson. Jag är 17 år och bor i Ljusne, som ligger strax norr om Gävle. Det jag fiskar mest är havsöring, men jag fiskar även en hel del gädda, harr och annan insjöfisk. Jag har sedan små barnsben varit fisketokig. Allt började med att min pappa och farfar började ta med mig och meta mört och abborre. Det hände även att man fick följa med och meta regnbåge och öring ibland. Senare när jag var kring 5-6 år började jag fiska en del från bryggan i våran stuga, och där blev det en och annan gädda samt en del abborre och jag blev bara mer och mer intresserad. När jag var 7 år började kasta med pappas flugspö på gräsmattan, strax efter det fick jag följa med och prova på flugfisket. När jag var närmare 8 år fick jag min första flugfångade öring och sedan var jag fast. För ca 4-5 år sedan började jag mitt fiske efter havsöring i Ljusnan och utanför dess mynning längs kuststränderna. Har nu på senare tid lagt mer tid på gäddan och har gett resultat med en gädda på 118 cm på fluga.

2 reaktion på “Fet kvällsöring

  1. Hej vicktor! Körde du utanför myningen! Funderar på en vända ditt lite längre fram,inget älvfiske utan i havet hade ja tänkt.

  2. Ta pragmata einai apla: to syapmn den periexei prokathorismenous kanones, oute h aitiokratia einai themeliwdhs ennoia (einai omws kalo perigrafiko ergaleio). Ws ek toutou den yparxei oute proswpikos theos, oute anwtato on pou sxediase to syapmn kai to afhse na leitourgei mono tou.Se oles tis alles periptwseis menei anoixth mia mpoukaporta gia enan theo i ypertato on. Teleia kai paula.Oi pagkosmioi nomoi, oi pagkosmies statheres kai h ypotithemenh pantodynamia ths aitiokratias proapaitoun kapoion sxediasth, arxitektona, wrologopoio i mega gewmetrh.Auta vevaia gia na ginoun katanohta theloun psaksimo. Opoios psaxnei, vriskei.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *