Ett första blogginlägg!

Hej alla Fishecoföljare, jenzzaföljare och fisketokar! Här kommer ett första inlägg här på Fisheco! Vill börja med att tacka Jan O och Sussi för denna möjlighet! Detta blir också mitt första inlägg överhuvudtaget som ”bloggare”! En utmaning, men naturligtvis en rolig sådan. På denna blogg är tanken att berätta lite om mitt eget betesbygge, dels om mina tankar kring själva byggandet, vad som driver mig, och hur jag gör. Jag kommer också dela med mig av framtida projekt, och jag kommer i något av mina närmaste inlägg berätta lite om tillverkningsprocessen från skiss fram till Sportfiskemässan och betesbyggargatan, det är en hel del slit kan jag lova. Jag ämnar också dela med mig av mina tankar kring betesbygge generellt, lite fiskehistorier, bilder, med mera med mera. Är det någon av er läsare som har frågor eller tankar om vad jag skall skriva om så kom gärna med förslag. Nu kör vi! Välkomna in till jenzza.lures betesbyggarvärld!!!!

En lite naggande god Tromtö mini tail!

9 reaktion på “Ett första blogginlägg!

 1. Härligt Jens ! Detta ska bli grymt att följa även om jag inte själv bygger beten så är det ett stort intresse vid sidan om fisket…
  Mvh Janne Syrén ?????❤️

 2. Hej Jenzza.
  Jeg er en meget nysgerrig lystfisker der ofte prøver nyt. Det kan være nye baits eller teknikker. Så når der kommer nyt, bruger jeg ofte megen tid på at prøve dem.
  Kan du ikke vise, beskrive hvordan du fisker dine baits.
  Der er selvfølgelig mange måder at fiske på, men det er altid interessant at høre hvad du har tænkt.
  ? Peter.

  • Hej Peter! Kan skriva ett inlägg om hur jag tänker när jag tar fram ett bete. Det är ju hur betet beter sig i vattnet som är det viktigaste!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *