Helt otroligt kul fiske!!

Nu var det längesen jag skrev nåt och det har hänt massor sen dess!! Men tänkte börja med att berätta om helgen som var, vilket fiske!!! 🙂

Jag hade guidning på Sibbofjärden då jag skulle guida far o son, Mikael och Viktor Larsson.

Eftersom jag knappt har hunnit ut nåt där innan på grund av blåsigt väder och annat så åkte jag ut samma morgon för att reka och gösarna verkade verkligen var på G!! 🙂 Jag fick två 7+ på en timme varav ena var supersize och det kändes verkligen bra inför guidningen som skulle visa sig bli helt magisk!!! 🙂

 Jag guidade Mikael och Viktor Larsson lördag och söndag och dom fick kring 35 gösar varav 10 st var 90 cm+ och ett helt gäng över 80 cm! Helt otroligt fiske!!! 🙂 Och dessutom en gädda på 110 cm. Dom sa innan vi åkte ut att dom skulle nöja sig med en över 7 kilo och det tog 10 minuter så hade Viktor fått gös över 8 kilo och 90 cm+  Det kändes så kul för då kunde jag slappna av och det blev som sagt två kanondagar med många roliga hugg och ett gäng över 7 och 8 kilo!!
Mikael och Viktor var helt fascinerade av Garmins Panoptix och det känns som att det kan bli Panoptix i deras båt inom snar framtid 🙂 Jag visade dom lite tricks man har möjlighet att göra tack vare panoptix för att lura sega och ovilliga gösar.

I måndags var jag ut själv och det var även då ett grymt kul fiske!

Det började med en gös på 8.3 kilo, 93 cm, och hugget efter blev en på 8 kilo 94 cm!! Helt sjukt! Och därefter blev det 4 gösar till över 90 cm. Jag har testat nya Vertical Pelagio v2 spöt ett tag nu och det är grymt skönt!! Det är både otroligt bra att kroka större gös som är så hårda i käften och grymt skönt att drilla med.

Alla gösar tog på jiggen Vertical shiver i färgerna ”Zanderqueen” och ”smelt”

Morgonen efter var jag ut några timmar och då var det inte samma action, det gäller att pricka in dom dagar när dom är på hugget, då är det så grymt kul!!

Sktfiske på er!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *