Händelserik vecka och spännande jobb!!

Förra veckan var verkligen händelserik!! Åkte ner till Sibbofjärden och hade med en filmare från HF chanel som skulle filma och göra dokumentär om mig. Han filmade både fiske, fiolspel och fisket var tufft. Det märktes att gösarna inte alls var på G men lyckades få ett par riktigt fina gösar 🙂 Den andra gösen som vägde 8.25 kg var en av dom vackraste gösar jag har sett!!

29102015-90.5 cm

29102015-8.25 91

I fredags skulle jag hem för att spela fiol i ”Sound of music” i Gävle (Gasklockorna) men hann med en dryg timmes fiske innan jag var tvungen att åka och det var som proppen ur! Jag fick 8 gösar på den timmen varav två var 8 kg!! Helt otroligt kul och jag provade en ny jiggteknik som verkade funka!  Dom över 8 kg vägde 8.45 kg och 8.1 kg.

01112015-8.45 92

01112015-8.1 kg 91 cm 1

För ett par månader sen frågade Jean Jältsten mig om jag skulle vara intresserad av att börja guida på Sibbofjärden och jag sa ja!! Jag har funderat på att guida men det har inte blivit av. Nu blev det ett gyllene tillfälle och dessutom så älskar jag att vara ute på Sibbofjärden!! 🙂

12189608_1678523595693662_8884412937685842658_n

Så här skrev Jean (Big fish sweden) om mig och finns även info om hur man kan boka guidningar!

Swedish Top Angler Cecilia Grönberg joins Big Fish Sweden ABCecilia Grönberg, known as one of the top anglers for zanders, with a great track record (she has caught 3 zanders over 10 kg & a numerous of big predators) will be working as a fishing guide & workshop instructor, in the famous Lake Sibbo in Sweden, known for it’s huge zanders & pikes, starting spring 2016.- I have fished and caught so many nice fish in Lake Sibbo the last couple of years and feel that it’s time to share my knowledge as a guide, says Cecilia. I have been asked before about guide trips, and now it’s the time to get professional!– We are very happy and proud to offer, not only the best, but also one of the few women in the fishing guide community, says Jean Jältsten, manager at Big Fish Sweden.- Cecilia also plays a big part of our collaboration with CWC AB (catch with care), testing new products in the future line of predator fishing and this will be a unique opportunity to develop lures, rods & equipment that really works, says Jean Jältsten.- Our ambition is to develop the fishing for zanders in the private lakes that surround Lake Sibbo and Cecilia is the perfect choice of guide. Our clients will now not only get the best, but also the funniest and most positive guide there is!Big Fish Sweden AB has fishing camps in Lake Sibbo, Västervik & Lapponia

More info: www.bigfishsweden.com
Bookings: info@bigfishsweden.com

Och om 4 dagar är det dags för fiskekryssningen, hoppas vi ses där!!

 

 

 

 

 

 

En reaktion på “Händelserik vecka och spännande jobb!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *