En höjdardag på isen!

Igår hade jag en helt fantastisk dag på isen tillsammans med Victor Rasjö, hans fru Mari, Jörgen Andreasson och Micke Lööv. Det var fantastiskt väder, trevligt sällskap och roligt fiske. Vi hade bestämt oss för att prova en helt oborrad plats och det verkade vara ett bra beslut. Vi fick 10 gösar och sju gäddor. Största gäddan på 7 kilo fick Jörgen och största gösen på 6750 gram fick jag och jag blev så glad eftersom jag hade som mål att få en gös över 6 kilo på ismetet i år. Jag fick en gös i förrgår som var precis under 6-kilosstrecket så det var verkligen revansch med den här gösen. Den tog i skymningen och jag hade höjt upp flera av mina spön till strax under isen och det gav resultat eftersom den gösen högg på ett av dom spöna. Nu ska jag vila från fisket ett tag. I helgen är det sportfiskemässa och jag kommer att vara i CWC-montern hela helgen och hoppas att vi ses. Här är länk till videoklipp från när jag fick gösen på 6.75 kg. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Qecv1xTdByk

 

3 reaktion på “En höjdardag på isen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *