Avgångar och Framgångar

Som rubriken lyder så har senaste tiden hänt mycket rörande Girlsfishingcrew ..

Till att börja med så vill vi meddela att Malin valt att hoppa av GFC och det är av privata själ som hon valt att göra det. Så vi vill passa på att tacka Malin för hennes arbete med gruppen och lycka till i framtiden.

Sedan Sun city så har GFC haft ett riktigt rull och vi har sedan dess vart på två viktiga möten där vi tillsammans med ev blivande samarbetspartner diskuterat framtidsplaner. Utan att redan nu avslöja för mycket så har vi stora planer för framtiden , planer för gruppen och dess medlemmar ! Trots att vi nu bara är två personer som driver gruppen med hjälp av våra medlemmar så har vi valt att lägga i ytligare en växel.Trots att det är mycket jobb just nu så är det förmodligen ett av de roligaste jobben man kan tänka sig. Kommande projekt kommer bli att få till fysiska träffar, mer info kring dom kommer om ett tag 🙂

 

girlsfishingcrew

 

/ Jessica & Liisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *