Malin Mittonen

Malin Mittonen Admin GFC

DSC_0137

Vem är jag?

Malin Mittonen heter jag är 32 år gammal och bor i Karlstad med min make Putte dotter Tuva 7 månader och sonen Oliwer 7år. Min roll i Girlsfishingcrew är att det är jag som är ansvarig för hemsidan samt Instagram och Facebook. Jag är just nu föräldraledig vilket gör att mycket fokus ligger på att mysa med bebis, fiska och jobba med just Girlsfishingcrew.

Mitt fiske:

Jag fiskar gös, pelagiskt vertikalfiske närmare bestämt. Är sjukt beroende av det och den mesta av den lediga tiden är jag och min make ute och fiskar. Jag och Putte har ett eget team i fisket Team Mittonen!

Favoritsjöar:

De kommer jag aldrig avslöja! Ni får leva i ovissheten! är samma med svampställen man berättar aldrig vart man hittar mest svamp eller hur!?

1452790050418

Jo jag fiskar gädda ibland med detta är min pb gädda en 10+ dam.

När jag bloggar kommer jag skriva om mitt fiske, ge er lite bilder från mina turer och delge tips och trix!

Ha de gött!

Malin Admin GFC

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *