Sportfiskemässan 2018

Så då var årets mässa över, mässan brukar för många vara starten för årets fiskesäsong. Vi brukar normalt ha haft vår säsong igång sedan en månad eller två här nere men det är som bekant så att kylan inte riktigt vill släppa taget om vårt land den här våren.

Bästa köpet på mässan

Årets mässa som detta året var i Stockholm, min första Sportfiskemässa i huvudstaden faktiskt. Från lilla Torsås så var det nästan exakt 5 timmars bilfärd till mässan enkel resa. Så jag, Peter ( Gälgreppet ) och Victor begav oss härifrån strax efter kl 5.00 och strax efter 10 var vi framme. Helt galet mycket folk var det, en hel del känningar och nya bekantskaper blev det. Faktiskt inte så mycket inköp men en bra mässa ändå. Fick några snabba ord med Niklaus Bauer och alltid lika trevliga Sussi Stridh. Fick även snackat lite med Jenzza som hjälpt mig mycket med tips och tricks med betesbyggandet.

Ulf Hagströms grymt fina flugor!

Tiden går snabbt sådana här dagar och efter 5 timmars bilresa hem så var man ganska trött när man äntligen var hemma efter en hel dag med massor av intryck. Men framförallt kom man hem med ny inspiration och ännu mer taggad inför årets fiskesäsong. Tyvärr hann man inte prata med hälften av alla man hade tänkt och velat men förhoppnings syns vi vid vattnet!

Jag vill också passa på att göra lite reklam för Craft by AE. En tjej inte långt från mina hemtrakter som gör tryck på kläder. Vi har anlitat henne tidigare till att göra våra föreningskläder och denna gången tänkte jag ha mig en schysst ”Flugfiskaren i Småland” tröja lagom till mässan. Blev kanon som vanligt, bra kvalité på tröjan och trycket suveränt. Otroligt tillmötesgående och ”serviceminded”. Kika in hennes sida om ni vill ha en tröja med personligt tryck eller kanske ert teamnamn på inför kommande fisketävlingar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *