7 år!

Herregud vad tiden går. Upptäckte nyligen att idag är det 7 år sedan man startade denna bloggen. På dessa 7 åren har jag förutom fiskat en väldigt massa hunnit att gifta mig, blivit far åt två underbara barn, startat en fiskeförening, fått många nya fiskevänner runt om i landet och tatuerat mig en massa gånger.

8b053-dsc_0116

Vacker harr från Hårkan

Bloggen startades mest som en kul grej, som en slags fiskedagbok åt mig själv. Men allt eftersom växte bloggen och folk verkade tycka de var intressant att läsa om mina fiskeäventyr. Jag kikade över statistiken innan också och i skrivande stund har jag haft lite över 25 000 besökare detta året, helt fantastiskt och jätteroligt.

7726c-s5030018

För 7 år sedan såg man ut såhär

Den sommaren jag startade bloggen var sommaren efter vi kommit hem från en fiskeresa till Hårkan & Långan, fantastiskt fina vatten. De var den sommaren som jag också lyckades bli träffad av blixten och så åkte jag på borelia från en elak fästing. En minst sagt händelserik sommar.

Hoppas på många fler år och tack alla ni som läser och följer bloggen!

Skitfiske på er

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.